Vanellus pazarına çıkıyor

Vanellus pazarına çıkıyor

2009’da yenilenen ve 2010’da Super V ailesinin de katılımıyla güçlenen BP Vanellus ağır vasıta yağları ürün portföyünün nakliye sitelerindeki...

2009’da yenilenen ve 2010’da Super V ailesinin de katılımıyla güçlenen BP Vanellus ağır vasıta yağları ürün portföyünün nakliye sitelerindeki tanıtım aktivitelerine 12 Eylül’de Gebze Marmara Nakliyeciler Terminali’nden başlanacak. BP Vanellus’un uğrayacağı kamyon durakları, sevilen türkücü Seyfi Yerlikaya’nın “BP Vanellus Motor Yağları ile Gidiyorum Gündüz Gece” konserleriyle de bambaşka bir havaya bürünecek. Türküler, sürpriz yarışma ve hediyelerle renklenecek aktivitelerde kamyon sürücüleri, ağır yol koşullarında gece gündüz en büyük destekçileri olan BP Vanellus’un üstün yanlarını anlama imkanı bulacak.

BP Madeni Yağlar Ağır Vasıta Pazarlama Müdürü Ayhan Köksal, bu iletişim kampanyasının duygusal yönünün altını çizerek şunları söyledi:

“Dizelci dostlarımızın hayatının ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Uzun yol soförlüğü kahırlı bir meslek. Aynı zamanda karada yük ve yolcu taşımacılığının sadece lojistik sektörü değil, tüm ekonomiye olan katkısının da farkındayız. Bu açıdan yollarda hizmet veren dostlarımız ülkemiz açısından çok önemli. Bu kampanyada dostlarımızın günlük hayatlarında yaşadıkları zorluklara, hüzünlere ve mutluluklara ortak olmaya çalıştık. Müzik, Vanellus’un dizelci ile arasında artık tartışılmaz bir köprü oldu; duyguların en yoğun yaşandığı türkülerle dostlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz.”

BP Vanellus, kamyon duraklarını türkülerle şenlendirecek

12 Eylül 2011        Gebze Marmara Nakliyeciler Terminali

13 Eylül 2011        Tuzla Orhanlı Nakliyeciler Sitesi

15 Eylül 2011        Bursa Kamyon Garajı

19 Eylül 2011        Manisa Kamyon ve Tır Parkı

20 Eylül 2011        İzmir Kara Nakliyecileri Sitesi

22 Eylül 2011        S.S. Eskişehir Motorlu Taşıt Kooperatifi

26 Eylül 2011        Ankara Nakliyeciler Sitesi

28 Eylül 2011        Konya Nakliyeciler Sitesi

03 Ekim 2011        Adana Nakliyeciler Sitesi

04 Ekim 2011        Mersin Nakliyeciler Sitesi

06 Ekim 2011        Ankara Nakliyeciler Sitesi

10 Ekim 2011        İzmir Kara Nakliyecileri Sitesi

KAMYON ŞOFÖRÜNÜN HAYATINDAN KESİTLERLE ANLATILDI

BP Vanellus’un tanıtım etkinlikleri, kamyon duraklarındaki etkinliklerin öncesinde çeşitli mecralarda yoğun kampanyalarla devam ediyor.

Dizelcilerin, daimi yol arkadaşı BP Vanellus’a tam otuz beş senedir güvendiğini belirten Ayhan Köksal, “bu sayede sevdiklerine verdikleri sözleri tutuyor, yarı yolda kalmadan istekleri yere tam zamanında ulaşıyorlar. Dizelcinin hayatı özlemlerle dolu. Evinden ve sevdiklerinden uzakta ama onların mutluluğu ve ferahı için gece-gündüz direksiyon başındalar. Biz de bu kampanyada dostlarımızın bir gününü yaşayarak onların duygularını bir nebze de olsa anlayıp, ortak olmaya çalıştık” dedi. Köksal, nakliye sitelerindeki aktivitelerde ve konserlerde BP Vanellus motor yağları ile dizelcilerin yıllardır süren sadık dostluğunu bir şenlik havasında daha da perçinlemeyi hedeflediklerini söyledi.

BP Vanellus‘un reklam spotunda Aşık Veysel'in çok sevilen“Gidiyorum Gündüz Gece” türküsüne yer verilirken, gazete ilanlarında kullanılan tüm fotoğraflar da İstanbul çevresindeki yollarda ve kamyoncu duraklarında çekildi. Bir kamyon şoförünün  günlük ritüelindeki önemli anların fotoğraflarla yansıtıldığı reklam kampanyası büyük ilgi gördü.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.