TPAO, logoyu yarışmayla seçiyor

TPAO, logoyu yarışmayla seçiyor

TPAO'dan yapılan açıklamada, kurumun misyon ve vizyonuna uygun, uluslararası boyutta temsil edecek nitelikte, Türkiye'de tek, bölgesinde güçlü bir milli...

TPAO'dan yapılan açıklamada, kurumun misyon ve vizyonuna uygun, uluslararası boyutta temsil edecek nitelikte, Türkiye'de tek, bölgesinde güçlü bir milli petrol şirketi olgusunu ön plana çıkaran, sektörde benzersiz, görsel anlamda çağdaş, akılda kalıcı, anlaşılır, sade ve çeşitli medya ortamlarında kullanılabilir özellikteki yeni logosunu oluşturmak için ödüllü logo yarışması başlatıldığı belirtildi.

 

Yarışmanın, seçici kurul üyeleri ve birinci derecedeki yakınları dışında kurum içi ve kurum dışı özel ve tüzel tüm katılımcılara açık olduğu belirtilen açıklamada, birinci logo tasarımına 50 bin lira, ikinci logo tasarımına 25 bin lira, üçüncü logo tasarımına 15 bin lira ve ayrıca her biri 5 bin lira olmak üzere 3 adet mansiyon ödülü verileceği ifade edildi.

 

Açıklamaya göre, yarışmaya katılacak adaylar, tasarımlarını 12 Nisan 2011 günü saat 17.00'ye kadar TPAO Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığına teslim edebilecekler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.