Toyota, kur artışı dinlemiyor

Toyota, kur artışı dinlemiyor

Toyota, Aralık kampanyasında kur artışına rağmen rekabetçi fiyatlar sunuyor.

Toyota, kur artışlarına rağmen müşterilerine avantajlar sağlayan rekabetçi fiyatlarını Aralık ayı kampanyasına yansıtıyor. Toyota'nın Aralık kampanyasında 7 bin TL'ye varan indirimlerin yanında, piyasa şartlarındaki en uygun faiz ve vade seçenekleri de bulunuyor. Aralık kampanyasında Yaris ve Hilux 3 bin TL'ye, ÖTV ve kur farkının Toyota tarafından karşılandığı Corolla'nın dizel versiyonlarında ise 7 bin TL'ye varan indirimlerle tüm Toyota Plazalarda yeni sahiplerini bekliyor. Bunun yanında ayrıca geçtiğimiz 15 Kasım'da sunulan Türkiye üretimi Toyota C-HR da özel fiyatlar ile satışlarına devam ediyor. Aralık kampanyasında, Toyota Yaris 45 bin 350 TL'den, Auris 57 bin 950 TL'den, Corolla 57 bin 950 TL'den ve Hilux otomatik vites versiyonu da 92 bin 700 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Crossover segmentine farklı bir bakış açısı getiren Toyota C-HR ise kampanyaya özel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Toyota'nın Aralık ayı kampanyasından yararlanacaklar indirimlerin yanı sıra taksitlerini 6 ay erteleyebilecekler. Yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota'nın aralık kampanyasından yararlanacaklar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Haziran ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda "takas" imkanı da bulunuyor.

Çiftçilere Özel Kredi İmkanı
Toyota, tarım ve hayvancılık geliri olan çiftçilere de Aralık kampanyasında özel bir ayrıcalık tanıyor. ALJ Finans ve Garanti Bankası tarafından sunulan Çiftçi Kredisi imkanına aralık ayında da devam eden Toyota'nın bu uygulamasından yararlanmak isteyen çiftçiler için eşit ödemeli, 6 ayda 1 ödemeli, yılda 1 ödemeli ve hasat dönmelerinde ödemeli kredi seçenekleri bulunuyor.
ALJ Finans ve Garanti Bankası işbirliği ile sunulan bu kredi ile Toyota sahibi olmak isteyen çiftçiler yüzde 1,19'den başlayan faiz oranlarından yararlanabilecekler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.