Nuhoğlu, yeniden aday olacak

Nuhoğlu, yeniden aday olacak

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) Seçimli Genel Kurulu, 30-31 Martta, Cevahir Otel’de gerçekleştiriliyor. Nakliye sektörünün gözü-kulağı...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) Seçimli Genel Kurulu, 30-31 Martta, Cevahir Otel’de gerçekleştiriliyor.

Nakliye sektörünün gözü-kulağı bu genel kurulda olacak. Herkes, mevcut Başkan Çetin Nuhoğlu’nun yeniden aday olup olmayacağını konuşuyor. Sayın Nuhoğlu ile 15 gün önce yaptığım görüşmede net bir yanıt vermemekle birlikte, bir dönem daha aday olacağı izlenimini edindim. Başkan Nuhoğlu, UND’yi bir dönem daha yöneterek, uzun bir süredir idaresinde olan kurumun, kendisinden sonra da çizgisini koruyabilecek bir yapı oluşturmayı hedefliyor. Aldığım duyumlara göre de, Çetin Nuhoğlu, yenilenmiş tek liste ile seçimlere girecek. Karşısına da hiçbir adayın çıkması beklenmiyor.

UND tüzüğüne göre bir dönem daha seçilme hakkı bulunan Başkan Çetin Nuhoğlu’na, sektörde sıkıntılı günlerin yaşandığı bu dönemde başkanlığı bırakmaması için baskılar geldiği de söyleniyor.

Öte yandan, sektörün diğer kutbunun temsilcisi RODER İkinci Başkanı Erol Soylu da,  Çetin Nuhoğlu’nun 2 dönemden fazla başkanlık yapmayacağı vaadi ile seçildiğini anımsatarak,  “Buna rağmen birinci dönemin sonunda tüzük değişikliği yaparak iki dönem daha başkanlık yapabilmenin yolunu açtı ve bu iki dönem de şimdi bitmiş oldu. Yani iki dönem için geldim deyip üç dönem başkanlık yaptı ve şimdi dördüncü-beşinci dönem başkanlıkların yolunu açmak için çare arıyor” diye konuşuyor.

UND, ülkenin en büyük meslek örgütlerinden biridir. Yeni dönemde yola kimle devam ederse etsin, aslolan Türk nakliyecisi üzerine oynanan oyunlara, tüm platformlarda aynı yüreklilik ve en önemlisi tek sesle yanıt vermektir. 31 martta başlayacak yeni dönemin Türk taşımacılık dünyası için barışın miladı olmasını diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.