Lojiport’un yeni çocukları oluyor

Lojiport’un yeni çocukları oluyor

www.lojiport.com 8 yıldır faaliyet gösteren ve desteğinizle her gün daha da büyüyen interaktif bir haber sitesi. 3-5 sayfa ziyaretiyle günü kapattığımız...

www.lojiport.com 8 yıldır faaliyet gösteren ve desteğinizle her gün daha da büyüyen interaktif bir haber sitesi. 3-5 sayfa ziyaretiyle günü kapattığımız günler geride kaldı. LOJİPORT bugün, sayenizde günlük 40-50 bin sayfası ziyaret edilen bir marka oldu.

Yaklaşık 27 yıl DÜNYA Gazetesi’nde çalıştım. Geçen yıl ayrıldığım tarihe kadar da gazetenin lojistik ve deniz ticareti eki PERŞEMBE ROTASI’nı yönetiyordum. LOJİPORT’u kurarken itiraf edeyim, yine benim oluşturduğum PERŞEMBE ROTASI’nın konseptini örnek almıştım. Ancak, konjonktür her geçen gün gelişiyor, değişiyor. Doğru olanın spesifik konularda uzman yayıncılık olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle LOJİPORT’ta radikal bir değişiklik yaparak (otobüs ve kamyon) ile (hava taşımacılığı)nı önce ayrı sitelerde, daha sonra da ayrı dergilerde yayınlama kararı aldık.

www.bustruck.net

İçeriğinde sadece otobüs ve kamyonun olacağı www.bustruck.net haber portalinde bu iki araçla ilgili tüm ayrıntılara ulaşabileceksiniz. Haber sitemizde yalnızca üreticiler değil; kullanıcılar, yedek parça üreticileri, mal ve hizmet sağlayanlar, yan sanayi ile çevre de olacak.

Etkinlik ve duyurularınızın yanı sıra, hiçbir yerde okuyamayacağınız haber ve analizlerle çıkacağız karşınıza.  Ve bunu LOJİPORT’ta alıştığınız üzere 7/24 yapmaya gayret edeceğiz.

İkinci aşamada ise BUSTRUCK, monitörlerinizden masalarınıza taşınacak. 1 yılda kalitemizi ispat ettiğimiz LOJİSTİK EKİPMANLAR Dergisi gibi bir yayın hazırlayacağız sizlere. Yine kimsenin tetikçiliğini yapmadan, herkese olan uzaklığımızın eşit kalmasına özen göstererek gerçekleştireceğiz bunu.

www.havasahasi.net

LOJİPORT’tan ayrılacak ikinci başlığımız da hava taşımacılığı olacak. www.havasahasi.net haber portalinde de havayolu ticaretinin tüm unsurlarını bulacaksınız. Yolcu ve kargo taşımacılığı ile bitmeyecek yapacaklarımız. Havayolu taşıtı üretici ve işleticileri ile birlikte yan sanayiden de haberdar olacaksınız. Yani, uçağın sadece uçaktan ibaret olmadığını da aktaracağız. Körük üreticileri, troiller üreticileri, koltuk üreticileri, güvenlik ekipmanları üreticileri de konuğumuz olacak. Bunun yanı sıra; yer hizmetleri, catering hizmetleri ve eğitimdeki gelişmeleri de okuyabileceksiniz.

www.havasahasi.net ‘in diğer site adayımız www.bustruck.net ‘ten daha önce masalarınızda  yer almasını planlıyoruz. LOJİSTİK EKİPMANLAR Dergisi  gibi HAVA SAHASI da, Türkiye çapında tespit edilen ilgili adreslere gönderilecek.

Peki yeni LOJİPORT’ta neler yer alacak

www.lojiport.com kamyon-otobüs ile hava taşımacılığının ayrılmasından sonra lojistik, demiryolu ve deniz ticareti haberleri verecek. LOJİPORT’un yaklaşık 55 bin haberden oluşan arşivinin yeni sitelere taşınmasıyla 40 binlerde kalmasını öngörüyoruz. Yani, yeni siteler altyapılarıyla amiral gemisini terk ediyor.

Yeni oluşumu benimseyerek, ilginizin süreceğini umuyorum. Saygılarımla.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum