Krizantemlerin büyüsü

Krizantemlerin büyüsü

Hayatın alaca karanlığında takıntılarınıza asılı kalmış duygularınızı ve varlığınızın temel kavramlarını, Ege denizinin insanoğlunun talanından...

Hayatın alaca karanlığında takıntılarınıza asılı kalmış duygularınızı ve varlığınızın temel kavramlarını, Ege denizinin insanoğlunun talanından uzak kalmayı başarabilmiş bakir bir koyunda yeniden sorgulama fırsatını bulacaksınız.

Zevklerin doruğunda inanılmaz bir coşku ve heyecan içinde gezinirken gök taşlarının olağan üstü güzellikteki yağmur seline tanıklık ediyoruz. Doğanın bütün ince ayrıntılarıyla ustaca tasarladığı, yaşamın ise özenle şekillendirerek bize armağan ettiği varlığımızın hazzını yaşıyor ve önemini çok daha iyi kavrıyoruz..

Ege denizinin en güzel mitolojik tanrıçaları böylesine yoğun mutluluk yaşadığımız bir günde bizi yalnız bırakmıyorlar. Özenle seçip, nakış gibi işledikleri Krizantemlerin en görkemli ve en büyüleyici olanlarından başımıza taç yapıyorlar. En çekici kokularıyla binlerce Açelya ve Menekşe en alımlı deniz perilerinin eşliğinde gökyüzünden demet demet üstümüze yağıyor.

Denizlerin en derinliklerinde saklı olan dalgaların ruhunu keşfetmenin ayrıcalığı ve inanılmaz heyecanı içindeyiz. Fantastik duygularımızın sınırlarının zorlandığı bu harika güzellikteki görsel şölen içinde şu gerçeğin farkına varıyor ve doğruluğuna inanıyoruz.

Herkes amacını bir başkasının amacında görürse eğer, o zaman var olmak için hiç bir kimsenin özde bir amacı kalmaz.

Ş.Ünal BENLİALPER

Kaptan - Denizci Yazar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.