Ali Osman Ulusoy hayatını kaybetti

Ali Osman Ulusoy hayatını kaybetti

Trabzonspor'un ilk başkanı ve kurucularından Ali Osman Ulusoy vefat etti. Trabzonspor'un kurucularından işadamı Ali Osman Ulusoy, hayata gözlerini yumdu....

Trabzonspor'un ilk başkanı ve kurucularından Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Trabzonspor'un kurucularından işadamı Ali Osman Ulusoy, hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir İstanbul'da özel bir hastanede zatüre tedavisi altında bulunan Ulusoy, 2 gün önce yoğun bakımdan çıkarılmıştı. Ancak durumu kötüleşen işadamı, tekrar alındığı yoğun bakımda vefat etti.

FENERBAHÇE'DEN TRABZONSPOR'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trabzonspor'un kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefat haberinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sayfası aracılığıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda; "Trabzonspor'un ilk Başkanı ve kurucularından Sayın Ali Osman Ulusoy'un vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına, Trabzonspor ve spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor'un kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı;

"Trabzonspor'un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, Trabzonspor camiasına, Ulusoy ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum