Yurtiçi'de mobil kargo dönemi

Yurtiçi'de mobil kargo dönemi

Yurtiçi Kargo, 2010 yılının başında hizmete sunduğu iPhone uygulamasına ek olarak, android işletim sistemi yüklü cep telefonlarından ve mobil web sayfasından...

Yurtiçi Kargo, 2010 yılının başında hizmete sunduğu iPhone uygulamasına ek olarak, android işletim sistemi yüklü cep telefonlarından ve mobil web sayfasından tüm kargo ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri sunmaya başladı.

Yurtiçi Kargo müşterileri, artık sadece cep telefonlarını kullanarak, gönderilerinin hızına ve kullanılacak ambalaj gibi ek hizmetlere karar verebilecek; adrese kurye çağırma, fiyat hesaplama, şube sorgulama, harita üzerinde görüntüleme, otomatik gönderi izleme gibi sayısız hizmeti tek tıkla, üstelik %25 indirim ile elde edebilecekler.

Bu hizmetlerden faydalanabilmek için tüm cep telefonlarından Yurtiçi Kargo’nun kurumsal web sitesi olan www.yurtiçikargo.com üzerinden mobil web sitesine ulaşmak; iPhone telefonlar için Yurtiçi Kargo iPhone uygulamasını ve android işletim sistemi ile çalışan cep telefonları için Google’ın uygulama marketinden, Yurtiçi Kargo Android uygulamasını indirmek gerekiyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.