Yerli uçak yangını söndürme aracı görücüye çıktı

Yerli uçak yangını söndürme aracı görücüye çıktı

Yüzde 100 yerli üretim ve tasarımı olan uçak yangın söndürme aracı “Lion”, Efes Havaalanı'nda düzenlenen törenle tanıtıldı. İtfaiye araçları...

Yüzde 100 yerli üretim ve tasarımı olan uçak yangın söndürme aracı “Lion”, Efes Havaalanı'nda düzenlenen törenle tanıtıldı.

İtfaiye araçları ve ekipmanları konusunda lider konumda olan Volkan Yangın Söndürme Teknolojileri A.Ş., ürettiği teknolojik ürünlerdeki kalitesini ve başarısını ürün tanıtımına da taşımaya devam ediyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin açtığı 20 adet 8x8 ana uçak yangın söndürme aracı ihalesinin sözleşmesini imzalayan Volkan, “Lion” adını verdiği aracın ürün tanıtımını Selçuk Efes Havaalanı'nda gerçekleştirdi. 8x8 Lion ürün lansmanın ardından VUUSS (Volkan Uzay-Uçak-Savunma Sistemleri) markasıyla “Kara Zeybek” adlı söndürme ve savunma amaçlı insansız kara aracını görücüye çıkartarak, savunma uzay-uçak-savunma sanayi alanındaki ilk ürününü davetlilerle paylaştı. Yüzde 100 yerli tasarım ve üretimi ile dünyanın dört bir yanına satış yapan Volkan’ın yeni ürün lansmanını, 18 ülkeden gelen yabancı itfaiye otoritelerinin yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinden itfaiye daire başkanları, itfaiye müdürleri, organize sanayi bölgelerinin ve rafineri bölgeleri itfaiye teşkilatları, havalimanları yangın güvenlik birimleri olmak 300'ü aşkın katılımcı ile çok sayıda davetli izledi.

"Lion"u tüm katılımcılarla buluşturan Volkan Yangın Söndürme Teknolojileri A.Ş., 850 bin euro olan bu ürün hakkında detaylı bilgiler de verdi.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.