UPS’in uluslar arası kârı yükselişe geçti

UPS’in uluslar arası kârı yükselişe geçti

UPS 2012 yılı üçüncü çeyreği düzeltilmiş seyreltilmiş hisse başına kazancın 1.06 dolar olduğunu duyurdu. Uluslar arası segmenti, önceki yılın...

UPS 2012 yılı üçüncü çeyreği düzeltilmiş seyreltilmiş hisse başına kazancın 1.06 dolar olduğunu duyurdu. Uluslar arası segmenti, önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yüzde 7.7 artış göstererek faaliyet karında bugüne kadarki en yüksek üçüncü çeyrek rakamını elde ederek 449 milyon dolarlık faaliyet karı sağladı. UPS, dördüncü çeyrekte yapılacak olan uygulamalara yönelik güven sağladı ve 2012 yılının tamamı için seyreltilmiş hisse başına kazanç aralığını 4.55 dolar ila 4.65 dolar aralığında güncelledi.

Raporlanmış verilere göre, 2012 yılının üçüncü çeyreğinde hisse başına kazanç 0.48 dolar olarak gerçekleşti. Şirket, Ağustos ayında bazı çalışanlara yönelik emeklilik yükümlülüklerini yeniden yapılandırmaya dair bir karar duyurdu. Bunun sonucunda UPS, ilgili çeyrek içerisinde 559 milyon dolar tutarında bir vergi sonrası, nakit dışı ücret kaydetti.

UPS Başkanı ve CEO’su Scott Davis, “Sonuçlarımız, yavaşlayan global ticaret ve değişen pazar dinamiklerinin bulunduğu bir ortamda elde edildi. Bu sadece iş modelimizin esnekliğini vurgulamakla kalmamakta, aynı zamanda UPS ürün portföyünün müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamadaki genişliğini göstermektedir.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.