Total’den 1 yıllık bedava yakıt kazandılar!

Total’den 1 yıllık bedava yakıt kazandılar!

Dünya akaryakıt devi Total, Club Total kart ile kazandırmaya devam ediyor. 20 Aralık 2012’de başlayan ve 02 Şubat 2013 tarihine kadar 45 gün boyunca devam...

Dünya akaryakıt devi Total, Club Total kart ile kazandırmaya devam ediyor. 20 Aralık 2012’de başlayan ve 02 Şubat 2013 tarihine kadar 45 gün boyunca devam edecek olan kampanya süresince  toplam 45 kişi 1 yıllık bedava yakıt kazanırken 45.000 kişiyi de 5, 10 ve 15 TL değerinde yakıt sürprizleri bekliyor. Kampanyanın ilk 15 talihlisi Club Total kart sahipleri arasından 8 Ocak 2013 tarihinde yapılan çekiliş ile belirlenirken geçen yıl aynı bölgeden ödül kazanan talihli de çekilişe katılarak şans dağıttı.

Müşterilerine özel kampanyalar yapmaya devam eden Total, 20 Aralık 2012’de başlayan kampanyayla kazandırmaya devam ediyor. 45 gün süreli kampanyanın talihlileri üç farklı çekilişle belirlenip ilan ediliyor. 8 Ocak 2013 tarihinde düzenlenen ilk çekiliş ile bir yıllık bedava yakıt kazanan ilk talihliler belirlenirken geçen yıl aynı bölgeden kazanan talihli de çekilişe katılarak şans dağıttı. Kampanya kapsamında ayrıca şimdiye kadar  203.000 adet  5, 10 ve 15 TL değerinde bedava yakıt sürprizleri dağıtıldı.

Çekiliş sonunda Zafer Yiğit, Ayşe Değirmenci, Habib Köşşekoğlu, Mustafa Gürdaş, Bünyamin Özden, Ahmet Belgin, Sadet Argın, Ramazan Nişancı, Ergin Altungün, Hüseyin Koyun, İsmail Açıkgöz, Recep Ödül, Okan Yüksel, Ahmet Akteke ve Ahmet Şen 4800 TL değerinde bir yıl boyunca ücretsiz yakıt kazandı.

Kampanya kapsamında 02 Şubat 2013 tarihine kadar Total istasyonlarından Club Total kart ile tek seferde yapılan 45 TL’lik akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde Club Total kart sahipleri 4.800 TL değerinde 1 yıllık bedava yakıt kazanma şansı elde ediyor. Kampanyaya katılım konusunda üst sınır getirmeyen Total, 45 TL üzerindeki harcamalara her 45 TL için 1 çekiliş hakkı veriyor. Ayrıca 45.000 Club TOTAL kart sahibi tek seferde yapılacak her 45 TL’lik alışverişe 5, 10, 15 TL değerinde bedava yakıt kazanma şansı yakalayacak. Club Total kart sahipleri kampanya boyunca yapacakları tüm akaryakıt ve otogaz alımları için standart Club TOTAL puanı kazanmaya devam edecek. Club Total kart sahipleri puanlarını akaryakıt veya otogaz alımında kullanabilecek.

Kampanyanın diğer talihlileri de 22 Ocak 2013 ve 5 Şubat 2013 tarihinde yapılacak ikinci ve üçüncü çekilişle belirlenecek olup Total’in www.total.com.tr adresindeki internet sitesinde, akıllı telefon uygulamasında ve Total istasyonlarında yayınlanacak.

Club TOTAL üyesi olabilmek için, www.total.com.tr adresindeki Club TOTAL linkine tıklanması ya da akıllı telefon uygulaması üzerinden veya  Türkiye genelindeki yaklaşık 450 Total istasyonunda bulunan tek sayfalık başvuru formunun doldurulması yeterli oluyor. Total istasyonlarından yapılan başvurularda, başvuru formu doldurulup imzalandıktan sonra Club TOTAL kart kullanıcılara anında teslim ediliyor.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.