Tırsan Telematik filo yönetiminde çözüm ortağınız

Tırsan Telematik filo yönetiminde çözüm ortağınız

Uydu sistemi üzerinden semi-treyler takip sistemi olan TIRSAN Telematik, filo yönetiminde son teknolojiyi müşterilerinin kullanımına sunuyor. TIRSAN Telematik;...

Tırsan Telematik filo yönetiminde çözüm ortağınız

Uydu sistemi üzerinden semi-treyler takip sistemi olan TIRSAN Telematik, filo yönetiminde son teknolojiyi müşterilerinin kullanımına sunuyor.

TIRSAN Telematik; sıcaklık kontrollünün önemli olduğu özellikle gıda ürünlerinin taşınmasında, tehlikeli mal taşımacılığında, intermodal taşımacılık sistemi içinde, kiralama ile kurulan filoların yönetiminde ve yüksek değere sahip malların taşımacılığında ağırlıklı olarak tercih edilmektedir.

Kolay Kurulum, Hızlı Uygulama

Filo yönetimi için gerekli verileri gerçek zamanlı olarak depolayan ve arşivleyen bir sistem olan TIRSAN Telematik sistemi, GPS üzerinden çalışan bir sistemdir. Kurulum ve kullanım kolaylığı ile kullanıcılardan tam not alan sistem, treyler filolarının yönetiminde verimliliği arttırmaktadır.

Özellikle soğuk zincir taşımacılığında müşterilere sunulan uygulamalar, ürünlerin tam ve eksiksiz teslimatının gerçekleştirilmesinde filolar için vazgeçilmez çözümler içermektedir. Sıcaklık verilerinin 18 aylık sürelerle kayıt edilerek arşivlenmesi, web tabanlı uygulama üzerinden raporlara her an ulaşılabilir ve sıcaklık sapmalarının izlenebilir olması, filo yöneticisinin taşınan yükün gerektirdiği alarm değerlerini, minimum ve maksimum sıcaklıkları, yakıt miktarı değerlerini sistem üzerinde kolaylıkla takip ederek değiştirebilmesi bu özelliklerden bazılarıdır.

TIRSAN Telematik ile Filonuz Kontrol Altında

TIRSAN, telematik siparişini treyler satın alma aşamasında veren müşterileri için telematik donanımını araçların üretim sürecinde tamamlamaktadır. Satın alınmış aracın üzerine TIRSAN telematik takılması için Tırsan Satış Sonrası Hizmetler (SSH) noktaları hizmet vermektedir. Gerekli teknik eğitimlere ve teknik donanımlara sahip olan Tırsan Satış Sonrası Servisleri hızlı ve güvenilir uygulama hizmeti sunmaktadır. Tırsan’ın tüm araçları için sunduğu 2 yıl garanti TIRSAN Telematik donanımları için de geçerlidir.

Tırsan Telematik Portali web tabanlı bir uygulamadır ve ek yazılım gerektirmez. Portal verileri dış sistemlere kolaylıkla transfer edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Excel, Word ya da PDF formatında alınabilen raporlar şirket içi operasyonlarda kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Idem GmbH Güvencesi

Tırsan, telematik çözüm ortağı olarak Idem GmbH ile çalışmaktadır. Tırsan Telematik Portali sistem donanım ve yazılım hizmetlerini sunan Idem GmbH, tecrübeli teknik ekibi ile danışmanlık hizmeti de vermektedir. Sistem donanımı ve yazılım konusunda satış sonrası servis hizmetlerini de sağlayan Idem, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır.

Idem, kurulduğu 2004 yılından bu yana sektörde geniş kapsamlı semi-treyler telematik çözümleri sunan bir kuruluştur. Idem’in iş çözümleri her tip araçta geniş kullanım ve uygulama alanları sunmaktadır.

TIRSAN Telematik’in Sunduğu Avantajlar

Yakıt tasarrufu sağlanır

Kullanıcının sürüş performansı takip edilerek yakıt tasarrufu sağlanır. Anlık yakıt seviye kontrolü sayesinde istenmeyen kayıpların önüne geçilir.

Bakım maliyetleri düşürülür

Treylerin aşırı yükleme, aks yükü, hız, toplam kilometre, bir sonraki servis zamanı, EBS sistemi verileri gibi bilgilerinin takibi ile kullanıcı hatalarından kaynaklanan araç yıpranmaları engellenir.

Gıda taşımacılığında güvenli ve eksiksiz teslimat

Treylerin soğutucu ünitesinin çalışma durumunun takibi sayesinde oluşabilecek aksaklıklara hızlı çözüm bulma kabiliyeti sunulur ve sıcaklık değişimlerinin takip edilmesi ile gıda taşımacılığında ürünün güvenli ve eksiksiz şekilde teslim edilmesi sağlar.

Yükün güvenliği takip edilir

Taşıma sırasında treyler kapısının açık ya da kapalı olduğunun takibi sayesinde yükün güvence altında olup olmadığı kontrol edilir.

Treyler filo yönetiminde verimlilik artar

Kullanılmayan treylerlerin tespiti, aracın boş kat ettiği yol mesafesi, karşılaştırmalı analiz raporları, gerçek zamanlı yükleme ve boşaltma kayıtları tutulması, boş treylerin takibi, bir sonraki operasyonun hızla organize edilmesini sağlayan bilgilerin filo yöneticileri tarafından elde edilmesi sayesinde treyler filolarının daha verimli ve etkin kullanımı sağlanır.

Hızlı operasyon ile çekici-treyler kombinasyonları

Çekici ve semi-treyler kombinasyonları için gerekli çekici ID bilgisinin takibi yapılarak gerekli operasyonel çalışmaların hızla yapılabilmesi için gerekli bilgiler elde edilir.

Treyler kiralamalarında etkin yönetim

Treylerin varış ve ayrılış zamanlarının takibi, kat edilen mesafenin tespiti ve hareket halinde yük kontrolü yapılarak kiralanan treylerin etkin kullanımı sağlanır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.