Shell madeni yağlar uygulaması artık akıllı telefonlarda

Shell madeni yağlar uygulaması artık akıllı telefonlarda

Shell’in iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ‘Shell Madeni Yağlar’ uygulaması, Türkiye’de kullanıma sunuldu. Uygulama ile kullanıcılar...

Shell’in iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ‘Shell Madeni Yağlar’ uygulaması, Türkiye’de kullanıma sunuldu. Uygulama ile kullanıcılar cep telefonlarından Shell Madeni Yağlar ile ilgili güncel haber ve kampanyalar hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra, Shell LubeMatch ile araç ve ekipmanları için en uygun yağ seçeneğini kolayca öğrenebilecekler.

Teknoloji liderliğiyle yenilikçi çözümler sunarak Türkiye’de ve dünyada 6 yıldır pazar liderliğini* koruyan Shell Madeni Yağlar, yeni uygulamasıyla tüketicilere artık çok daha yakın olacak. iPhone ve Android cihazlar için geliştirilen uygulama, Shell madeni yağlarla ilgili güncel haber, kampanya bilgilerine ve uzman yağ tavsiyelerine cep telefonuyla ulaşılmasını sağlıyor. Uygulama ayrıca LED flaşlı cihazlar için fener fonksiyonu da içeriyor.

Shell LubeMatch ile uzman madeni yağ tavsiyeleri elinizin altında!

Shell Madeni Yağlar uygulamasında yer alan Shell LubeMatch kullanıcıların aracı veya ekipmanı için en uygun yağı seçmelerini sağlıyor. Shell LubeMatch ile kullanıcılar, uzmanların tavsiye ettiği madeni yağ ve kullanım miktarı hakkında bilgiye 7 gün 24 saat, hızlı ve kolayca ulaşabiliyor. Uzman tavsiyeleri, elektronik posta ile paylaşılabiliyor.

Uyumlu herhangi bir Apple veya Android mobil cihazını kullanarak, App store veya Android market üzerinden Shell Madeni Yağlar uygulamasını ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra Shell LubeMatch’ı kullanarak araç ve ekipmanızın tipini, markasını ve modelini seçmeniz ihtiyaçlarınıza uygun madeni yağa ulaşmanızı sağlayacaktır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.