SAF-HOLLAND, kalitesini son kullanıcıya anlatacak

SAF-HOLLAND, kalitesini son kullanıcıya anlatacak

Alman SAF ile ABD’li HOLLAND’ın birleşmesiyle doğan dünya devi SAF-HOLLAND, alınan global stratejik karar doğrultusunda ürünlerinin avantaj ve kalitesini lojistik filoları ile paylaşıyor.

SAF-HOLLAND Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu, bölgesel olarak 4 farklı bölgede filo toplantısı yapmayı planladıklarını kaydederek, “Marmara, Akdeniz, İç Anadolu ve Ege’de gerçekleştireceğimiz toplantılarda ürünlerimizi tanıtmak ve bunların katma değerlerini anlatmayı planlıyoruz. Filolara yönelik ürünlerimizi dorselerinde kullananlar bu ürünlerle  ortaya çıkan avantajları, örneğin yakıttan nasıl tasarruf edecekleri ni, pazardaki en hafif ürünlerin kendilerine nasıl  avantajlar sağlayacağını anlatacağız. Bildiğiniz üzere Treyler maliyetinin 1/3’ünü dingil oluşturuyor.  SAF-HOLLAND ithal aks pazarının yüzde 35’ine hakim. Avrupa’da pazar lideriyiz.  SAF-HOLLAND, piyasada en rekabetçi fiyatlara sahip firma. Ürünlerimiz Premium kategorisinde değerlendirecek kalitededir.  Önümüzdeki dönemde Türkiye çapında birçok Lojistik firmasına yönelik  ürün  tanıtma faaliyetine odaklanacağız. İnanıyorum ki bu yoğunlaştırılmış tanıtım faaliyetleri sonucu markamızın bilinirliliği daha da artacak ve Lojistik filoları SAF-HOLLAND ürünlerini kullandıklarında kendilerine birçok avantaj sağlayacağına inanmış olarak üreticilerden SAF-HOLLAND ürünlerini talep edeceklerdir.

 

Bu tanıtım faaliyetlerimiz çerçevesinde talep edildiği takdirde ulusal veya uluslararası çalışan filolara kendi bulundukları illerde de eğitim vermeyi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. SAF-HOLLAND Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu’nun ardından firmanın kurmayları ürünler hakkında teknik bilgi verdi. Pazarlama Müdürü İbrahim Emre ile başlayan sunumlar, Teknik Servis Yetkilisi Öztekin Koyun ve Yedek Parça Sorumlusu Ömer Danış ile devam etti.

 

INTEGRAL DİSK İLE DAHA UZUN ÖMÜRLÜ BALATALAR

Nakliyeci ihtiyaçları ve onlardan gelen geri dönüşlerle oluşturulmuş ve hafiflik prensip alınarak nakliyecinin daha fazla ürün taşımasına olanak verme prensibiyle üretilmiş. Bu sistemde flanşlar yüzde 60 daha geniş. Bu genişlik, daha fazla havalandırma, daha az ısınma anlamına geliyor. Fren diski iki parçadan oluşuyor.  Tüm hava kanalları sayesinde maksimum soğutma ve daha az balata kullanımı ile daha uzun balata ömrü hedefleniyor. Isınma azaltıldığında birçok sorunu önlüyor ve temel parçaları soğutuyorsunuz. Bu da nakliyeciye daha az masraf, daha az maliyeti getiriyor.

Selçuk ONUR – LOJİSTİK EKİPMANLAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.