Hıdır Usta’dan Automechanika’ya ‘teknolojik’ çıkarma

Hıdır Usta’dan Automechanika’ya ‘teknolojik’ çıkarma

Automechanika İstanbul 2015'te standında iş ortaklarını ağırlayan Hıdır Usta Motorlu Araçlar, hazırladığı ‘teknolojik’ sürprizlerle ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşattı.

Hıdır Usta Motorlu Araçlar, bu sene 46 bin 382 ziyaretçi  ağırlayan Automechanika İstanbul 2015 fuarında teknolojisiyle dikkat çekti. İki yıl aranın ardından 9. Hall’ün girişindeki standında yurtiçi ve yurtdışından misafirlerini ağırlayan Hıdır Usta, fuar öncesinde de kapsamlı bir ön hazırlık yaptı. Standında temsilcisi olduğu 60 dünya markasını ziyaretçileriyle buluşturan şirket, satış ekibinin yanısıra şube sorumluları ve üst düzey yöneticileriyle tam kadro fuarda yer aldı. Fuarın Türkiye’nin dört bir yanındaki iş ortakları ile bir araya geldikleri önemli bir platform olduğunu söyleyen Hıdır Usta Motorlu Araçlar Genel Müdürü Rıza Şahin, yeni işbirliklerine dönük adımlar da attıklarına işaret etti. Şahin, profesyonel ziyaretçi yapısı sebebiyle Automechanika İstanbul’un ürün yelpazelerini genişletmek ve tedarikçi ağlarını güçlendirmek adına da büyük katkı sunduğunun altını çizdi.

hidir-usta-(5).jpg

FUARDAN NOTLAR
Hıdır Usta’nın kurumsal kimliğine uygun olarak tasarlanan standın dış cephesinde 12 metrekarelik bir LED ekran yer aldı. Bu dev ekranı ‘standının vitrini’ olarak konumlandıran Hıdır Usta, yeni tanıtım filmini de fuar boyunca ziyaretçilerle paylaştı. Tüm fuar ziyaretçilerine pop-corn ikramında da bulunan şirketin fuarın 3. günü düzenlediği kokteyle ise 300’e yakın davetli katıldı.

hidir-usta-(4).jpg

OCULUS İLE KEYİFLİ DAKİKALAR
Hıdır Usta’nın misafirleri Oculus olarak bilinen Sanal Gerçeklik Gözlüğü’nü bir denge oyunu ile deneyimleme fırsatı buldu. Sanal bir dünyanın kapılarını aralayan gözlüğün dijital ortamla entegrasyonu oldukça hassas olduğundan, kullanım esnasında; katılımcılar, normal görme ve derinlik algısını birebir tecrübe edebildi. Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören ve Hıdır Usta için özel olarak modellenen denge oyunu, keyifli anlara da sahne oldu.

hidir-usta-(2).jpg

YEDEK PARÇA TIRI
Şirketin süprizleri bunlarla da sınırlı değildi. Türkiye'de sadece 2 adet bulunan ve Yedek Parça Deposu konseptiyle giydirilen Mercedes-Benz Sprinter çekici fuar alanı girişinde ziyaretçilerle buluştu. Mini TIR oldukça dikkat çekti.

hidir-usta-(1).jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.