Google Volkswagen'in mobil internet sitesini örnek gösterdi

Google Volkswagen'in mobil internet sitesini örnek gösterdi

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç’ın mobil internet sitesi alt yapısıyla uluslar arası arenada da büyük ilgi geçiyor. Tamamen Türk tasarımcılar...

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç’ın mobil internet sitesi alt yapısıyla uluslar arası arenada da büyük ilgi geçiyor. Tamamen Türk tasarımcılar tarafından geliştirilen Volkswagen mobil internet sitesi, özellikle erişim hızıyla, dünyanın bilişim devi Google’un da dikkatini çekti. Google Türkiye’de ilk kez düzenlenen Google Think Mobile etkinliğinde Volkswagen Binek Araç’ın 2012 versiyonu ile yayına aldığı mobil internet sitesini, erişim hızı kategorisinde benchmark olarak seçti.

Hızlı erişim için birçok yazılım ve alt yapının kullanıldığı mobil sitede, kullanıcılar cep telefonları, tablet bilgisayarlar ya da diğer mobil cihazla, Golf’un fiyat listesine 2 tıklama ile 5.3 saniyede ulaşabiliyor. Ya da Yetkili Satıcı ya da Yetkili Servis’e acil olarak ulaşmak isteyen bir kullanıcı, kendine en yakın yetkili satıcıya sadece 3 tıklama sonucunda 6.9 saniyede erişebiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.