Goodyear, iş makinası lastiklerini Intermat’ta tanıttı

Goodyear, iş makinası lastiklerini Intermat’ta tanıttı

Goodyear, Avrupa’nın en önemli yapı endüstri fuarı Intermat 2015’te iş makinası lastiklerini ve hizmetlerini sergiledi.

Goodyear operatörlerin maliyetlerini azaltmasına yardımcı olan yeni iş makinası lastiklerini ve hizmetlerini INTERMAT 2015 fuarında tanıttı. Goodyear’ın başarılı arazi lastiği (OTR) serisi RT-5D’nin üç yeni ebadını 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25 tanıtımıyla yüksek kaliteli OTR ürünleriyle portföyünü genişletti. Bu sayede her türlü lastik yükleyicinin gereksinimlerini karşılayan ebat serisini de tamamlamış oldu. RT-5D lastikleri, üst düzeyde çalışma süresi ve etkileyici taşıma kapasitesi sağlarken, çalışma maliyetini azaltıp verimliliği artırıyor. Zorlu endüstriyel uygulamalar ve geri dönüşümün yanı sıra açık ve kapalı madenler gibi ağır koşullarda 250 (L5) çekiş gücü ile yüksek performans sağlıyor.

 

Goodyear liman makinelerinde kullanılan 18.00R25 ebadındaki yeni EV-4C ve EV-4R lastiklerini de fuarda sergiledi. Konteyner taşıma makineleri ve istif taşıyıcılar için tasarlanan lastikler, ıslak zeminde güçlü bir yol tutuşu sağlarken derin dişli tasarımı sayesinde kullanım ömrünü uzattığından maliyeti de azaltıyor. Lastik, sürüklenmeden kaynaklanan titreşimi azaltan yenilikçi CAD tasarımlı dişleriyle de kusursuz bir operatör konforu sunuyor.

 

Goodyear İş Makinası Lastikleri EMEA Müdürü Octavian Velcan; “Başarılı RT-5D lastik serimizin üç yeni ebadıyla artık her tür tekerlekli yükleyiciye uygun kapsamlı bir portföy sunuyoruz. Yüksek stabilite özelliğine sahip olmayan lastiklere kıyasla daha fazla yük kapasitesi ve üst düzey çalışma süresiyle RT-5D serisi, müşterilerimizin maliyetini azaltmasına yardımcı olacak” dedi. Limanlardaki konteyner taşıma ekipmanlarının çalışmalarında hassasiyet ve güvenilirliğinde son derece önemli olduğunu vurgulayan Velcan; “Bu segmentte hali hazırda güçlü bir portföye sahip olan Goodyear, 18.00R25 ebadındaki yeni EV-4C ve EV-4R ile mevcut liman serisini tamamladı. Diğer mevcut ebatlarıyla birlikte bu yeni lastikler, güvenilirlik, üst düzey denge ve verimlilik sağlıyor” dedi.

 

GOODYEAR’IN YENİLİKÇİ OTR HİZMETİ EM TRACK III

Goodyear İNTERMAT 2015 fuarında ziyaretçilere, yenilikçi EM Track III lastik yönetim programını tanıtırken, OTR lastik yatırımını optimum hale getirmesine yardımcı olmaya verdiği önemi vurguladı. Goodyear EM Track III, tüm Goodyear OTR personeli tarafından kullanılan ve lastiklerle ilgili tüm verileri kaydeden ve müşterilerinin kullanımına sunan Windows tabanlı yenilikçi bir hizmet aracı. Bunun yanı sıra bu program, müşterilerin, Goodyear uzmanlarıyla çalışarak lastik kullanımlarını maliyet açısından son derece verimli hale getirmelerine olanak tanıyor.

 

Goodyear EM Track III, lastiğin ömrünü ilk andan son kullanıma kadar takip edebiliyor. Sistem; filo bilgileri, lastik ve jant donanımları ve muayene, basınç gibi servis bilgilerini içeren verileri kaydediyor. Buna ek olarak sistem, lastik performansı hakkında geçmiş bilgiler ve geleceğe yönelik tahminler gibi özel raporları oluşturabiliyor. Sistem ayrıca bütçe hesaplarına ve lastik envanterinin optimum hale getirilmesine yardımcı oluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.