Zorlu işler  Meiller’le çözülüyor

Zorlu işler Meiller’le çözülüyor

İnşaat sektörü, kalitesi, sağlamlığı, güvenlik donanımları ile büyük projelerde görev alan Meiller’i seçmeye devam ediyor. Özbüker Hafriyat, Mendeş...

İnşaat sektörü, kalitesi, sağlamlığı, güvenlik donanımları ile büyük projelerde görev alan Meiller’i seçmeye devam ediyor. Özbüker Hafriyat, Mendeş Beton ve Barankaya İnşaat filolarını Meiller’in çelik yarı römork damper modeli ile güçlendirdi.

Meiller damper, inşaat ve hafriyat firmalarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Ege bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Özbüker Hafriyat, Mendeş Beton ve Barankaya İnşaat filolarına kattıkları çelik yarı römork damperler ile taahütlerini yerine getiriyorlar.

Özbüker Hafriyat

Üç kuşak boyunca İzmir’de birçok büyük projeye başarı ile imza atan Özbüker Hafriyat, yeni projelerde yer almak için filosuna Meiller çelik yarı römork ilave etti.

Doğuş Otomotiv Meiller Yetkili Satıcısı Ankara Ağır Vasıta tarafından satışı gerçekleşen araçlarını Özbüker Hafriyat adına teslim alan Firma Yetkilisi Mehmet Özbüker yıllardır İzmir’in yapılanmasında birçok büyük projede görev aldıklarını hatırlatarak “ Faaliyet alanımız yıkım ve hafriyat. İzmir’deki belli başlı binaların yıkımında aktif olarak görev aldık ve yapılanmasına katkıda bulunduk diyebiliriz. Bunca yıllık başarımızı kalitemize borçluyuz. Hafriyat sektörünün en önemli aracı olan damperde de kaliteyi gözetmek zorundayız. Meiller bizim kriterlerimizi tam anlamıyla karşıladığı için tercih nedenimiz oluyor.“ açıklamasında bulundu.

Mendeş Beton

İzmir’de faaliyetlerini sürdüren Mendeş Beton da filosunu Meiller damper ile güçlendiren firmalar arasına katıldı. Firma yetkilisi Mehmet Mendeş aracını Ankara Ağır Vasıta tesislerinden teslim alırken, „5 yıllık faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Aydın’ın ardından yaklaşık 1 yıldır İzmir’de hazır beton üretimi ve satışı gerçekleştirmekteyiz.  Profesyonel ekibimiz ve güçlü makine parkımız ile birçok başarıya imza attık. Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın yeni otogar inşaatı gibi devam eden işlerimiz bulunmakta. Şimdi makina parkımızı Meiller ile daha da güçlü hale getirdik. Yeni araçlarımız ile daha da büyük projelere imzamızı atacağımıza inanıyoruz“ diye konuştu.

Barankaya İnşaat

İzmir’in önde gelen inşaat firmalarından Barankaya da Meiller damperi tercih etti. İzmir’de birçok ulaşım projesinin yanı sıra bölge belediyelerinin projelerinde de görev aldıklarını belirten Barankaya İnşaat yetkilisi Nedim Kaya “Bugün teslim aldığımız Meiller damper, devam eden projelerimiz için çözüm ortağımız olacak. Hizmet verdiğimiz sektör ağır çalışma koşullarında zorlu taşıma işlerini gerektirmektedir. Bunların altından başarıyla kalkabilmeniz için kaliteli, dayanıklı ve güvenli araç kullanmak zorundasınız. İşte biz Meiller’i bu özellikleri taşıdığı için tercih ettik.“ açıklamasında bulundu.

Birçok büyük projede başarıyla görev yapan Meiller, üstün teknolojisi, kalitesi ve sağlamlığı ile yüklenici firmaların en büyük yardımcısı olmaktadır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.