Ve dünya tersine döndü...

Ve dünya tersine döndü...

Karşılıklı işbirliği anlaşmasının imzaları, Borteknik tarafından verilen yemekte atıldı. Sözleşme Bortenik Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Atik...

Karşılıklı işbirliği anlaşmasının imzaları, Borteknik tarafından verilen yemekte atıldı. Sözleşme Bortenik Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Atik ve Hesterberg Genel Müdürü Dirk Miessen tarafından imzalandı.

İki markanın da üretimi Gebze’de

Anlaşmaya göre ilk etapta Borteknik ve Hestal tarafından ortak tasarlanacak yarı römork ve römork kasalar Gebze’de üretilecek. Hesterberg, Hestal markası ile çıkacak bu ürünleri, organize olduğu tüm ülke pazarlarına sunacak. Bunun yanında Borteknik yine kendi markasıyla aynı ürünleri pazara sürecek.

Biri mühendisliğini diğeri birikimini ortaya koydu

Bortenik Otomotiv, BPW Grubu içinde yer alan Hesterberg’in ürünlerinin ana bayiliği de yürütüyor. Üstyapı sektöründe yarı römork üretiminde kullanılan Hestal markalı kilit, dikme, baba gibi donanımlarla, gelişmiş özelliklere sahip kayar ve kalkar çatı sistemlerinin Türkiye’de satışını gerçekleştiriyor.

Kalitemizin göstergesi

İmzaların ardından açıklama yapan Bünyamin Atik, 213 yıllık Hesterberg firmasıyla anlaşma yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Büyük bir şirkete sistem üreticisi olma yolunda ilk adımı attıklarını dile getiren Atik, “Bugünün çok uzun sürecek bir işbirliği olmasını istiyoruz. Bunu Avrupa’nın her noktasına yaymayı hedefliyoruz. Bugün Tırsan gibi üretici firmalar müşterilerimiz arasındadır. Bu da yaptığımız işin kalitesini gösteriyor.” dedi.

İmza töreninde Sırbistan Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Ekonomi Danışmanı Filip Şanoviç, Bordoor Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Atik, Bordoor Genel Müdürü Arda İpçi, Borteknik Genel Müdürü Hüseyin Can Finci ve Hesterberg Pazarlama Müdürü Frank De Vries ile BPW Otomotiv Türkiye Genel Müdürü Ender Saraçer de hazır bulundu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.