UPS’in kadın çalışanları Anneler Günü’nde kurye oldu

UPS’in kadın çalışanları Anneler Günü’nde kurye oldu

Anneler Gününde anne-çocuk ürünleri alanında faaliyet gösteren bir e-ticaret firmasından alışveriş yapan annelere, gönderi paketlerini UPS’in kadın çalışanları teslim etti.

UPS Türkiye, tüm dünyada anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde, Kadın Liderlik Gelişim Programı kapsamında farklı bir organizasyona imza attı. Anne çocuk ürünleri alanında faaliyet gösteren bir e-ticaret firmasından alışveriş yapan annelere, gönderi paketlerini UPS’in kadın çalışanları teslim etti ve annelerin bu özel günlerini kutladı. 

Annelerin yüzünde tatlı bir gülümseme bırakmayı amaçlayan organizasyonla ilgili olarak UPS Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Özge Yılancıoğlu Erol “UPS Türkiye olarak, çocuklarına koşulsuz bir sevgiyle bağlı olan ve onların her türlü ihtiyacını karşılamak adına çabalayan ve zamanla yarışan annelerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik” dedi.

UPS’in operasyonlarını sürdürdüğü dünya çapındaki diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de kadın liderliğine önem verdiğinin altını çizen Erol sözlerine şöyle devam etti: “2010 yılından beri Türkiye’de Kadın Liderlik Gelişim Programı’nı yürütüyoruz. Bu program sayesinde; kadın çalışanlarımızın gelişimine destek olmak ve kariyer fırsatı sunmak amacıyla, kariyer gelişimi eğitimleri ve seminerler düzenliyor, kurum dışındaki farklı kadın organizasyonlarını destekliyor, bunun yanı sıra kadın vakıfları ile gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk aktiviteleri gibi farklı projelere imza atıyoruz.

Kurum içi, kurum dışı ve toplum hizmeti veren organizasyonlardaki kadınların; liderlik ve iş becerilerini daha da geliştirmeleri için birbirleriyle fikir alışverişinde bulunmalarına fırsat sağlıyor, kadınların iş hayatında edindiği tecrübeler ve başa çıkmaları gereken zorluklar hakkında bilgiler paylaşıyor, başarılı bir iş kadını ve yönetici olmak için gereken özellikler ve belirlenecek stratejilerden söz ediyoruz. Kadının iş hayatındaki ve toplumdaki rolünün güçlendirilmesini en önemli hedeflerimizden biri olarak belirledik. Ve bu alanda büyük özveri ve farkındalık ile çalışıyoruz.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.