Trenle herşey dahil Afrika

Trenle herşey dahil Afrika

SETUR, Afrika turlarına trenle seyahat seçeneği de ekliyor. Afrika’daki doğal yaşamı konfordan ödün vermeden tanıma imkânı sunduklarını ifade eden...

Trenle herşey dahil AfrikaSETUR, Afrika turlarına trenle seyahat seçeneği de ekliyor.

Trenle herşey dahil AfrikaAfrika’daki doğal yaşamı konfordan ödün vermeden tanıma imkânı sunduklarını ifade eden Setur yetkilileri, “Afrika’nın en lüks treni Rovos ile koloniyal mimariye sahip Cape Town’da başlayacak yolculuk, dünyadaki en büyük bitki krallığına ev sahipliği yapan Ümit Burnu Yarımadasını, elmas madenlerini, başkent Pretorya’yı, Botswana’yı katederek devam ediyor. Zimbabwe Hwange Ulusal Parkı’nda yapılan safari ile hayvanların doğal yaşamına dahil olunuyor. Gezi, UNESCO Dünya mirası listesindeki Viktorya şelaleleri ile devam ediyor” dedi.

GECE YOLCULUK YOK

Trenin, 1975’te Ulusal Miras listesine alınan tarihi kasaba Matjiesfontein’e de uğrayacağını belirten Setur yetkilileri, “Afrika’nın ilk elmasının bulunduğu yer Kimberley’deki insan yapımı en büyük delik olan Big Hole ve Elmas Madenleri Müzesi gezileri için fırsat sunacak. Kış aylarında dahi hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmeyen Botswana’nın başkenti Gaborone’dan, manzaralar eşliğinde Zimbabwe sınırına kadar Oğlak Dönencesi boyunca kuzeye yol alacak. Gözlem vagonu ve Club Lounge gibi özellikleri bulunan tren, yolculuk boyunca misafirleri herşey dahil sistemi ile ağırlayacak. Geceleri ise rahatsız etmemek adına belirli saatler arasında yol kat edilmeyecek” diye konuştu. Tatilcilerin isteğe bağlı 14 veya 10 günlük turlarda, Zimbabwe’deki Milli Park’ta 4x4 araçlar ile hayvanları doğal ortamında gözlemleme şansını yakalayacaklarını ifade eden yetkililer, “Viktoria Şelaleleri’ni gezen misafirler, kokteyl eşliğinde güvenli teknelerle su aygırlarını ve timsahları görecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.