Tramvay seferleri de iptal edildi

Tramvay seferleri de iptal edildi

İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle Eminönü-Kabataş hattında tramvay seferleri de saat 08.00'dan itibaren iptal edildi. Bu saate kadar tramvayla gelen vatandaşlar,...

İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle Eminönü-Kabataş hattında tramvay seferleri de saat 08.00'dan itibaren iptal edildi. Bu saate kadar tramvayla gelen vatandaşlar, yaya olarak yoluna devam etti. Tramvaya binmek için gelen vatandaşlar onun da iptal edildiğini görünce tepki gösterdi.

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Taksim meydanına çıkışlar yasaklandı. Bu kapsamda metro, metrobüs ve vapur seferleri de iptal edildi. Tramvay seferleri ise saat 08.00'e kadar çalıştı. Tramvay ile Kabataş'a kadar gelen vatandaşlar buradan yürüyerek yollarına devam etti. Yürüyerek Kabataş'a kadar gelen vatandaşlar da tramvaya binerek ilerledi. Ancak saat 08.00'dan itibaren Eminönü-Kabataş hattında tramvay seferleri durduruldu. Bu iptalden haberi olmayan ve Kabataş'a kadar yürüyen vatandaşlar emniyet şeridiyle karşılaştı. Seferlerin durdurulduğunu öğrenen vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Buraya kadar yürüdük, taksi de yok, nereden nasıl gideceğiz" şeklinde tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlarda telefonla gidecekleri yerleri arayarak yolda kaldıklarını bildirdi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.