Thy'den Empire State sponsorluğu

Thy'den Empire State sponsorluğu

40 yılı aşkın süredir düzenli olarak New York’un simge yapılarından, 102 katlı Empire State Binası’nda hayata geçirilen koşunun bu yılki organizasyonu, dün Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Diğer tüm havayollarına kıyasla yolcularını dünyanın en fazla ülke ve uluslararası noktasına ulaştıran Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda ilk kez bu yıl hayat bulan ‘Empire State Binası’na Çıkma Koşusu’ oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Tüm dünyadan büyük rağbet gören yarışın sonunda, 1,576 basamağı 12 dakika 56 saniyede çıkan Avustralyalı Suzy Walsham, kadınlarda üst üste altıncı şampiyonluğunu yaşadı. Erkeklerde ipi göğüsleyen Kolombiyalı Frank Nicolas Carreno ise, yarışı 10 dakika 50 saniyede tamamlayarak, adını şampiyonluğa yazdıran diğer isim oldu.

New York ofisinin de bu ikonik binada bulunduğu Türk Hava Yolları, keyifli geçen organizasyonda birçok ünlü isimle birlikte spor ve medya camiasından çok sayıda davetliyi konuk etti.

Fiziksel engelli bireyleri toplumsal yaşama kazandırmak adına yaptığı çalışmalarla bilinen Amerika menşeli kuruluş, ‘Challenged Athletes Foundation (CAF)’ tarafından da desteklenen yarışma, Birleşik Devletler’in en yüksek 5’inci binası olan Empire State Binası’nın giriş katından başlayarak, 86’ıncı katında tamamlandı. Koşunun organizasyonunu, New York’ta düzenlenen diğer büyük koşu ve maratonları da düzenleyen NYCRUN üstlendi.

Zorlu koşullar altında dahi aktif ve sportif bir yaklaşımın her birey için gerekliliğini vurgulayan böylesi anlamlı bir etkinliği destekliyor olmaktan gurur duyduklarını belirten Türk Hava Yolları New York Müdürü, Cenk Öcal; “Türk Hava Yolları’nın en belirgin özelliklerinden biri olan rekabetçi ruhu ile de benzerlik arz eden ‘Empire State Binası’na Çıkma Koşusu’, her bireyin sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemesine yönelik güzel bir mesaj ve keyifli bir teşvik oldu. Türk Hava Yolları ailesini temsilen, bu başarılı organizasyon için emek sarf etmiş herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Final sonrası özel bir kutlama etkinliği düzenlenen yarışta dereceye giren ilk üç kadın ve erkek yarışmacıya ödül olarak Türk Hava Yolları’ndan birer Business Class uçuş bileti takdim edildi.

Organizasyon kapsamında Empire State Binası ayrıca, yarışma akşamından itibaren ertesi sabah saat 02.00’ye kadar milli havayolunun renkleri olan kırmızı ve beyaz ışıklarla renklendirildi.

thy3_1255.jpg

Airline Haber

https://www.lojiport.com/thyden-empire-state-sponsorlugu-101049h.htm

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.