Thermo King, bininci ünitesini Lider Gıda’ya teslim etti

Thermo King, bininci ünitesini Lider Gıda’ya teslim etti

Dünyanın önde gelen soğutma sistemleri markası Thermo King, Doğuş Otomotiv distribütörlüğündeki bininci dizel ünitesini, yaş sebze ve meyve ihracatının...

Dünyanın önde gelen soğutma sistemleri markası Thermo King, Doğuş Otomotiv distribütörlüğündeki bininci dizel ünitesini, yaş sebze ve meyve ihracatının önde gelen firmalarından Lider Gıda’ ya teslim etti. Lider Gıda, kendi bünyesinde yer alan taşıma filosundaki treylerlerde kullanmak üzere 35 adet Thermo King SLX200 50 ünite satın aldı. Manisa Akhisar’da bulunan Lider Gıda tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Thermo King Marka Genel Müdürü İlhami Eksin, Lider Gıda CEO’su Mustafa Bulut, Doğuş Otomotiv Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ile Doğuş Otomotiv Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan katıldı.

Doğuş Otomotiv Thermo King Genel Müdürü İlhami Eksin, Lider Gıda CEO’ su Mustafa Bulut’a bininci dizel ünite plaketini verirken, Thermo King’in sektörünün lider markası olduğunu hatırlatarak “Yaş sebze ve meyve ihracatında öncülüğünü sürdüren Lider Gıda firmasına, Doğuş Otomotiv distribütörlüğündeki bininci üniteyi teslim etmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi. Tarsus, Silifke, Gaziantep, Antalya ve Çanakkale illerinden, Rusya’ ya yaş sebze ve meyve ihracatı gerçekleştiren Lider Gıda CEO’su Mustafa Bulut ise kendileri için bininci Thermo King ünitesini almalarının hoş bir tesadüf olduğunu belirterek “Ürünlerimizin kalite ve tazeliğini, soğuk zincirimizin önemli bir parçası olan nakliye kısmımızdaki hassasiyetimiz ile korumaktayız. Nakliye kısmının en önemli parçalarından biri olan soğutma sistemlerindeki tercihimizi de, kalitesini tüm dünyaya ispat etmiş olan Thermo King markasından yana kullandık. Bugün de Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğündeki bininci üniteyi aldığımızı öğrenmiş bulunuyoruz. Bizim için çok güzel bir sürpriz ve gönül bağı oldu. Bundan sonra da Thermo King ve Doğuş Otomotiv ile iş birliğimiz devam edecektir” açıklamasında bulundu.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.