TCDD Kamu Personeli Alımı Yapıyor!

TCDD Kamu Personeli Alımı Yapıyor!

TCDD kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için yıl içerisinde memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde ilan yayımlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD tarafından hazırlanan duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, başvurular nasıl yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD tarafından yayımlanan ilana göre 3 kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Alınacak pozisyonlara bakıldığında Kaptan (Uzakyol) - 2 kişi ve Uzakyol Başmühendisi/Başmakinisti - 1 kişi olmak üzere toplam 3 memur alınacaktır. Alım ilanına müracaat edecek olan adayların lisans mezunu olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD 3 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapacak? Buna göre kaptan şoför pozisyonu için https://goo.gl/CsBGMz linki ve makinist pozisyonu için https://goo.gl/AEfNzQ linkini kopyalayacak olan adaylar bu linki tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını gerçekleştirebilir. Son başvuru tarihi 8 Mart 2018 tarihi olarak belirtilmiştir.

İŞİNOLSA.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.