TCDD, 383 Kamu Personel Alımı Yapıyor

TCDD, 383 Kamu Personel Alımı Yapıyor

TCDD Taşımacılık ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, farklı pozisyonlarda en az lise mezunu 383 kamu personel alımı yapıyor. Alım yapılacak pozisyonlar ve diğer tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

TCDD Taşımacılık ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, farklı pozisyonlarda en az lise mezunu 383 kamu personel alımı yapıyor. Alım yapılacak pozisyonlar ve diğer tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

TCDD TAŞIMACILIK

TCDD Taşımacılık, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile Tren Teşkil İşçisi pozisyonunda 88 işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuru yapacak adayların meslek lisesi mezunu olmaları gerekiyor.  Alınacak personeller; İstanbul, Ankara, Malatya, Elazığ, Afyon, Bilecik, Kocaeli, Zonguldak, Karabük, Kırıkkale, Aydın, İzmir, Denizli, Balıkesir, Kars, Erzurum, Sivas, Elazığ, Van, Gaziantep, Hatay, Niğde, Konya, Afyon ve Kütahya'da görevlendirilecek.

TCDD İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Harita Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Jeoloji Mühendisi, Elektrik, Elektrik Elektronik Mühendisi, Mekanik Vasıta Tesis ve Cihaz Operatörü, Tren Teşkil İşçisi pozisyonlarında yapılacak. İlana başvuru yapacak adaylardan en az meslek lisesi mezunu olmaları isteniyor.  Alınacak personeller, Türkiye genelinde farklı illerde görevlendirilecek. Bu iller arasında; Tekirdağ, Yozgat, Sivas, Sakarya ve Osmaniye yer alıyor.

BAŞVURULAR NEREDEN ve NASIL YAPILACAK?

TCDD Taşımacılık ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 383 işçi alım ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, başvurularını İşkur üzerinden yapacaklar. 12 Aralık 2017 tarihinde başlayan başvurular, 21 Aralık 2017'de sona erecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.