Siemens yenilikçi ulaşım sistemlerini tanıttı

Siemens yenilikçi ulaşım sistemlerini tanıttı

Siemens, dünyanın en büyük ulaşım teknolojileri fuarında verimli ve entegre ulaşım sistemleri ile yer aldı. Siemens, 23-26 Eylül tarihleri arasında Berlin’de...

Siemens, dünyanın en büyük ulaşım teknolojileri fuarında verimli ve entegre ulaşım sistemleri ile yer aldı.

Siemens, 23-26 Eylül tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşen ve ulaştırma teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı olan InnoTrans’a "Verimli ve Entegre Ulaşım" sloganıyla katıldı.

Siemens ulaşımda dijitalleştirme, otomasyon ve elektrifikasyon gibi çağın gerektirdiği global trendlere yönelik olarak, etkinlikte verimli demiryolu taşıtları, demiryolu ve karayolu taşımacılığı yönetimi için entegre teknolojiler ve elektrifikasyona yönelik akıllı çözümlerini tanıttı.

InnoTrans’ta bire bir tren modelleri, raylı sistemlerin ve raylı taşıtların Siemens hizmetleriyle ulaştığı yüksek çalışırlık değerini gösteren örnek tren istasyonu ve yenilikçi çözümleriyle Siemens, ulaştırma sistemlerinin hizmetine sunduğu tüm yenilikleri kapsamlı şekilde sergiledi.

Desiro City ilk kez InnoTrans’ta tanıtıldı

İngiltere Thameslink projesinde kullanılacak yeni Siemens Desiro City treninin montajı tamamlanmış üç vagonu da dünyada ilk kez InnoTrans Fuarı’nda tanıtıldı. Desiro Class 700 elektrikli çoklu üniteler yolculara daha yüksek konfor sunarken, makinistlere de çok daha fazla esneklik sağlıyor. Yeni üniteler, Avrupa'daki en yoğun hatlardan birinin kapasitesini ve güvenilirliğini artıracak.

Avenio tramvayı Münih’te

Siemens, bu yılki InnoTrans'ta ayrıca Münih için geliştirilen yeni Avenio model tramvayının dört vagonunu da tanıttı. Münih’te faaliyetlerine başlamak için sertifikasyon süreci devam eden vagonlar, Münih araç filosunu modernleştirmek ve genişletmek amacıyla tercih edildi.

Kuala Lumpur için Inspiro

Inspiro’nun bire bir modeli de ilk kez InnoTrans’ta sergilendi. Inspiro metro treni, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da hizmet verecek. Fuarda tanıtılan tren yakın bir gelecekte genel tasarımı, renk şeması ve iç donanımlarıyla Kuala Lumpur’daki Klang Valley olarak bilinen metropoliten alanı çevreleyecek.

Siemens, bakım hizmetlerini model istasyonda tanıttı

Raylı taşıtlar, günlük operasyonları sırasında maksimum güvenilirlik ve erişilebilirlik sağlamak zorunda. Sistemde oluşabilecek her türlü hata, gecikmelere, gelir ve itibar kaybına, ayrıca operasyonel çıkmazlara yol açıyor. Bu yüzden yaklaşık yüzde 99 oranındaki dakiklik değerleri ve erişilebilirlik oranları, yapılan anlaşmalarda standart değerler olarak tanımlanıyor. Bu gereklilikleri karşılamak için araçların ve demiryolu tesisatlarının verimli bakımına ihtiyaç duyuluyor. Siemens, güvenilir teknolojisinin işleyişini fuar ziyaretçilerine tanıtmak üzere inşa edilmiş ve gerçekçi şekilde canlandırılmış modern bir tren istasyonu modelinde, raylı sistemlerin ve raylı taşıtların Siemens servisleriyle ne kadar yüksek erişilebilirliğe ulaştığını da InnoTrans’ta canlı olarak sergiledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.