Scania, Krone, Meiller 2013 stratejilerini belirledi

Scania, Krone, Meiller 2013 stratejilerini belirledi

Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini sürdürdüğü Scania, Krone, Meiller markaları Yetkili Satıcı ve Servisleri ile biraraya gelerek 2012...

Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini sürdürdüğü Scania, Krone, Meiller markaları Yetkili Satıcı ve Servisleri ile biraraya gelerek 2012 yılını değerlendirdiler ve 2013 stratejileri belirlediler.

Doğuş Otomotiv ağır vasıta grubu, 2013 yılında izleyecekleri stratejiyi Türkiye geneline yayılmış 17 Yetkili Satıcı ve 21 Yetkili Servis’in yönetim kadrolarının hazır bulunduğu 6 gün süren Değerlendirme ve Planlama Toplantıları ile İstanbul’da belirledi. 2012 yılına dair sonuçlar ile birlikte 2013 yılına ait hedefler, satış ve serviste sunulan hizmet kalitesini daha da artırmak amacıyla gerçekleştirilebilecek çalışmalar görüşüldü.

Doğuş Otomotiv Scania, Krone, Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel 2012 yılının Yetkili Satıcı ve Servis ekiplerinin büyük emekleriyle başarılı bir şekilde sonuçlandığını dile getirerek “Biz bir aile olarak her sene başında düzenli olarak bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin lojistik sektöründeki global gelişimi ve buna paralel olarak ağır ticari araç pazarındaki büyüme stratejilerimize ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. İş ortağımız olan Yetkili Satıcı ve Servislerimizden aldığımız pozitif enerji sayesinde, 2013 yılı planlamalarımızda önümüzü daha net görebilmekteyiz” dedi.

Toplantılara gruplar halinde katılan Yetkili Satıcı ve Servisler 2012 yılındaki  performansları ile ilgili sunumlarını yaptılar. 2013 yılında hizmet verdikleri bölgelerde planladıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler de veren Yetkili Satıcı ve Servis Yöneticileri “Bu toplantılar 2013 yılı stratejimizi belirlememizde, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesinin daha da artırılmasında önemli bir rol oynamaktadır” açıklamasında bulundular.

Scania, Krone, Meiller markalarından oluşan Doğuş Otomotiv ağır vasıta grubu, Türkiye genelinde 17 Yetkili Satıcı ve 21 Yetkili Servisi ile hizmet vermektedir. Doğuş Otomotiv ağır vasıta grubu, iş ortakları ile biraraya gelerek ve iş kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam edecektir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.