Sahada 12 saat aralıksız çalışabiliyor

Sahada 12 saat aralıksız çalışabiliyor

Intermec’in yeni el terminali CN51 sektöründe öncü performansı, benzersiz çok yönlülüğü ve üstün kullanıcı deneyimi ile göz alıyor. Sistem hem...

Sahada 12 saat aralıksız çalışabiliyorIntermec’in yeni el terminali CN51 sektöründe öncü performansı, benzersiz çok yönlülüğü ve üstün kullanıcı deneyimi ile göz alıyor. Sistem hem Android hem Windows işletim sistemlerini birlikte destekleyebiliyor.

Honeywell Scanning&Mobility şirketinin bir parçası olan Intermec, aynı cihaz üzerinde hem Android hem de Windows işletim sistemlerini kullanabilme şansı sunan yeni el terminali CN51’i piyasaya sürüyor. Mağaza teslimatı, ulaştırma, lojistik ve saha hizmet operasyonlarındaki esnek ihtiyaçlar için tasarlanmış olan bu yeni nesil mobil cihaz, benzersiz bir çok avantaj sunuyor.

Sahada 12 saat aralıksız çalışabiliyorHEM ANDROİD HEM DE WİNDOWS DESTEKLİYOR

Honeywell Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Peter Fehl "Sektörün öncüsü CN51 hem Windows Embedded Handheld, 6.5 hem de Android 4.1 desteği ile inovasyon taahhüdümüzü ve küresel işgücünün farklı ihtiyaçlarını karşılamaktaki yetkinliğimizi gözler önüne seriyor,” diye konuştu.

Üstün kullanıcı deneyimi sunan CN51’in büyük, multi-touch, dış mekânlarda okunabilir ekranı daha az kaydırma yaparak daha fazla uygulama görüntülenmesine olanak veriyor ve imzanın göründüğü geniş bir alan sunuyor. Ayrıca, son teknoloji küçük pili ile de değişim ya da şarj etme gereksinimi duymadan kesintisiz bir şekilde 12 saatlik performans ortaya koyuyor. CN51, mevcut CN50’sini yükseltmek isteyenler için de mükemmel bir seçim. Daha gelişmiş bir işlemci ve saha görüntüleme performansı sunan CN51, CN50 kurulumları ile aksesuar uyumluluğuna da sahip.

Daha fazla esneklik için, CN51 ses özelliğine sahip Flexible Network Radyosu ile donatılmış bulunuyor. Coğrafi olarak dağılmış bir şekilde faaliyet gösteren saha ekipleri, CN51’in operasyon anında ağlar arasında geçiş yapma özelliği sayesinde, değişen ihtiyaçlarının istikrarlı bir biçimde karşılayabiliyor, herhangi bir zaman ve yerdeki kritik bilgiye kolayca ulaşabiliyor.

LOŞ IŞIKTA BİLE HATASIZ SONUÇ VERİYOR

Yeni CN51 düşük ışığa sahip ortamlar da dahil olmak üzere farklı koşullarda 1D ve 2D barkodların optimal okumaları için Intermec’in EA30 ya da EA31 yüksek performans görüntüleyicilerini içeriyor. Hareket toleransı ve hızlı tarama ile CN51 gecikmeleri ya da yoğun tarama uygulamaları sırasındaki kullanıcı hatalarını ortadan kaldırarak çalışma ile verimlilik daha da artıyor.

GÖRÜNTÜ VEYA ÖDEME ANINDA KAYITLARDA

5 megapiksel renkli kamera Intermec’in ileri teknoloji görüntü işlemci teknolojisi ile birleşerek ürünü benzersiz kılıyor. Yeni CN51, Mobil Belge Görüntüleme (MDI) ve Uzaktan Mevduat Alma (RDC) özellikleriyle belgeleri veya ödeme işlemlerini hızla ve güvenle elektronik dosya haline dönüştürerek işlemin yapıldığı noktadan ofise geri gönderiyor.

Ayrıca, Intermec’in sunduğu endüstri lideri çözümün CloneNGo gibi, yeni CN51 de ana yapıyı sayısız cihazın kolayca kullanabilmesi için kopyalama özelliği taşıyan devrim niteliğinde bir cihaz olduğu öne sürülüyor. Intermec SmartSytems Yönetim Konsolu tarama, iletişim ve cihazın çalışma durumu alt-sistemleri sorunların operasyonu etkilemesine izin vermeden önce kontrol ediyor.

Intermec’in Medallion Destek Hizmetleri ağdan kaynaklanan iletişim sorunlarının operasyonel etkilerini azaltarak ya da cihaz aksaklık süresini minimum indirerek yatırımlarınızı korumanıza da yardımcı oluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.