Ruslar iki katlı vagona geçti

Ruslar iki katlı vagona geçti

Rusya’nın St.Petersburg kentinde yeni tip vagonların tanıtımı gerçekleştirildi. Yaz aylarında St.Petersburg-Adler tren seferlerinde yeni tip iki katlı...

Rusya’nın St.Petersburg kentinde yeni tip vagonların tanıtımı gerçekleştirildi. Yaz aylarında St.Petersburg-Adler tren seferlerinde yeni tip iki katlı trenler kullanılmaya başlanacak. Rusya Devlet Demiryolları bu şekilde yolcuları sıkıştırmadan treni doldurabilecek. Yolcular için en iyi sürpriz ise bilet fiyatları olacak. İki katlı trenler ekonomik sınıf için ulaşım birimi haline gelecek . Bilet fiyatları çok sayıdaki yolcu ve hizmetin ucuzlaması  dolayısıyla düşecek.

Normal vagonlarda kişi sayısı 36 iken, iki katlı vagonlarda bu sayı  64 olacak. Trenlerde modern aydınlatma sistemi, pano ve elektrik prizleri bulunacak. Özel dengeleyiciler ikinci kattaki yolcuları sarsıntıdan koruyacak.

Öte yandan, farklı türlerde iki katlı tren vagonları bulunacak. Bunlar arasında normal yolcu vagonu, personel vagonu ve tekerlekli sandalye kullananlar için yükselme platformu bulunan vagon yer alacak.

İki katlı tren vagonları normal vagonlardan sadece 8 ton daha ağır ve yarım metre daha yüksek olma özelliği taşıyor.

 

 Ruslar iki katlı vagona geçti

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.