Pegasus şimdi de Windows 8'de

Pegasus şimdi de Windows 8'de

Dijital pazarlama alanındaki yatırımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Pegasus Hava Yolları, yeni Windows 8 uygulaması ile misafirleri için...

Dijital pazarlama alanındaki yatırımlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Pegasus Hava Yolları, yeni Windows 8 uygulaması ile misafirleri için sunduğu kolaylıkları geliştirmeye devam ediyor. Türkiye'de yeni lanse edilen Windows 8 ile birlikte Pegasus’un uygulaması bu alanda ortaya çıkan ilk kapsamlı uygulamalar arasında yerini aldı.  Pegasus misafirleri yeni uygulamaya Windows 8 yüklü bilgisayarlarının "Store" bölümünden "Travel" kategorisinde arama yaparak ulaşabilir.

Farklı tasarımı ve sunduğu pek çok yenilik ile Türkiye’de kısa sürede ilgi odağı olan Windows 8’in Pegasus uygulaması sayesinde Pegasus misafirleri, en güncel kampanyalardan haberdar oluyor, uçuş sorgulaması yapıyor, uçuş öncesi tercih ettikleri ek hizmetleri diledikleri gibi planlıyor. Ayrıca yeni Windows 8 uygulaması üzerinden, Pegasus’un artısı bol uçuş programı Pegasus Plus’a da kolayca üye olarak fırsatlar dünyasına adım atabiliyorlar.

Pegasus’un dijital yatırımları ve yeni Windows 8 uygulaması ile ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver, “Hava yolu ulaşımının yaygınlaşması, bilet fiyatlarının düşmesi ve e-ticaret hacminin artmasıyla, internetten satışta en hızlı gelişen sektörlerden biri de havacılık oldu. Pegasus Hava Yolları olarak dijital alanda yaptığımız yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz. Dijital yatırımlarımıza eklediğimiz yeni Windows 8 uygulamamız ile her türlü platform üzerinden kolayca ulaşılabilir olmayı hedefliyoruz. ” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.