Özer Nakliyat’ın filosu Daf ve Tırsan ile güçleniyor

Özer Nakliyat’ın filosu Daf ve Tırsan ile güçleniyor

Özer Uluslararası Nakliyat 5 adet DAF XF 105.460 ve 5 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Semi-Treylerini DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra’da gerçekleştirilen...

Özer Uluslararası Nakliyat 5 adet DAF XF 105.460 ve 5 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Semi-Treylerini DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra’da gerçekleştirilen teslimat töreni ile filosuna dahil etti. Teslimat töreni Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Özer Uluslararası Nakliyat Taşımacılık Turizm Servis Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ateş’in katılımı ile yapıldı.

Trabzon merkezli Özer Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ateş sektörde gösterdikleri başarıda DAF ve Tırsan araçlarını tercih etmelerinin çok önemli payı olduğunu vurguladı. Tırsan markasına ve DAF-Tırsan Otomotiv’in hizmet kalitesine duydukları güveni dile getiren Aydın Ateş ‘DAF ve Tırsan araçları ile sadece işimize odaklanıyoruz. Çekici ve treylerlerimizle ilgili tüm konularda Tırsan’ın her zaman yanımızda olduğunu ve DAF-Tırsan’ın hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiğini biliyoruz’ dedi.

Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Özer Uluslararası Nakliyat firmasını kurulduğu 1998 yılından bu yana göstermiş olduğu büyüme grafiği nedeniyle tebrik ederek, Tırsan ve Özer Uluslararası Nakliyat işbirliğinin devamından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.