Oracle daha iyi lojistik yönetimi için bulut SCM'yi geliştiriyor

Oracle daha iyi lojistik yönetimi için bulut SCM'yi geliştiriyor

Oracle, kuruluşların küresel tedarik zincirlerinin verimliliğini artırmalarına yardımcı olmak için Oracle Fusion Cloud Tedarik Zinciri ve Üretim (SCM) kapsamındaki yeni lojistik yeteneklerini duyurdu.

Oracle Cloud SCM'nin ayrılmaz parçaları olan Oracle Transportation Management ve Oracle Global Trade Management için yapılan güncellemeler, görünürlüğü artırarak, maliyetleri düşürerek, yasal uyumluluğu otomatikleştirerek ve karar verme süreçlerini iyileştirerek lojistik operasyonlarını optimize etmeyi amaçlıyor.

Geliştirmeler, dünya çapındaki şirketlerin bileşen kıtlığı ve kesintiye uğrayan nakliye rotalarından değişken küresel ticaret anlaşmalarına ve değişken müşteri taleplerine kadar bir dizi tedarik zinciri sorunuyla boğuştuğu bir dönemde geliyor. Oracle'ın en yeni özellikleri, lojistik profesyonellerinin nakliye, küresel ticaret ve dağıtım süreçlerini daha etkili bir şekilde yönetmelerini sağlamak, böylece operasyonel hızı ve doğruluğu artırmak, hizmet seviyelerini optimize etmek ve tedarik zinciri kesintilerinin etkisini azaltmak için tasarlanmıştır.

Temel yükseltmeler arasında, müşterilerin nakliye ve ticaret verilerini Oracle Fusion Data Intelligence'daki diğer operasyonel verilerle birleştirmesine olanak tanıyan ve işletmenin kapsamlı, gerçek zamanlı bir görünümünü sağlayan genişletilmiş İş Zekası özellikleri yer alıyor. Geliştirilmiş Lojistik Ağ Modellemesi, lojistik yöneticilerinin sürücüler için çeşitli senaryoları ve programlama seçeneklerini simüle etmelerine yardımcı olarak filo performansını artırıyor. Yeni bir Ticaret Teşvik Programı, ülkeye özel ticaret programları için desteği otomatikleştirerek manuel süreçleri ve gümrük vergisi ile vergi maliyetlerini azaltıyor.

Ayrıca, güncellenen Oracle Transportation Management Mobil Uygulaması artık üçüncü taraf nakliye hizmeti sağlayıcılarını ve filo tarafından yönetilen sürücüleri destekleyerek spot piyasa sevkiyatları için teklif verme ve sevkiyat ayrıntılarını yakalama gibi işlevler sunuyor. Geliştirilmiş Çalışma Tezgahları, lojistik yöneticilerine yapılandırılabilir tek bir operasyon görünümü sağlayarak verimliliği artırıyor ve daha iyi iş kararları alınmasını kolaylaştırıyor.

KPMG ve Apollo Tyres gibi kuruluşlar Oracle'ın SCM çözümlerinin faydalarını şimdiden deneyimledi. KPMG küresel ticaret anlaşmalarının görünürlüğünü ve yönetimini iyileştirirken, Apollo Tyres üretkenliğin arttığını ve navlun işlem sürelerinin kısaldığını gördü.

Bu duyuru Oracle tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.