Opet’te Axess’le alışveriş kazandırıyor!

Opet’te Axess’le alışveriş kazandırıyor!

Müşteri memnuniyetinde akaryakıt sektörünün değişmez lideri  OPET, Akbank işbirliği ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında Akbank...

Müşteri memnuniyetinde akaryakıt sektörünün değişmez lideri  OPET, Akbank işbirliği ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında Akbank kredi kartı sahipleri anlaşmalı OPET ve SUNPET istasyonlarındaki Akbank POS cihazlarından, farklı günlerde tek seferde gerçekleştirilecek her 50.-TL üzeri akaryakıt veya otogaz alımına, yine OPET ve Sunpet’te yapacakları akaryakıt ve otogaz harcamalarında kullanmak üzere 5-TL değerinde chip-para kazanıyor.

1 Eylül 2012 – 10 Ekim 2012 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan bir kart sahibi en fazla 3 kez faydalanabiliyor. Chip-paralar alışveriş yapılan kredi kartlarına anında yükleniyor. Yüklenen kampanya paralarının son kullanma tarihi ise 17 Ekim 2012. Kampanyadan yararlanmaya başlamak için "OPET yazıp boşluk bırakılarak kart numarasının son 4 hanesinin 4566'ya SMS ile gönderilmesi gerekiyor.  Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Carrefour Axess, Exi-26 ve Neo sahipleri kampanyadan faydalanabiliyor.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.