OPET ve YKM işbirliğiyle çifte kampanya!

OPET ve YKM işbirliğiyle çifte kampanya!

30 Eylül’e kadar, YKM mağazalarından alışveriş yapan Opet Kart ve Opet Worldcard sahipleri, hem yakıt değerinde Paropuan hem YKM puan kazanıyor. Türkiye’nin...

30 Eylül’e kadar, YKM mağazalarından alışveriş yapan Opet Kart ve Opet Worldcard sahipleri, hem yakıt değerinde Paropuan hem YKM puan kazanıyor.

Türkiye’nin müşteri memnuniyeti en yüksek akaryakıt şirketi OPET ile Türkiye’de çok katlı mağazacılığın öncü ismi YKM,  OPET  Kart ve Opet Worldcard sahiplerine özel yepyeni bir kampanya başlattı. 10-30 Eylül tarihleri arasında YKM’den tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, hem 10 TL’lik yakıt değerinde Paropuan hem de 15 TL’lik YKM puan kazanacaklar. Kazanılan bu yakıt puan, OPET’lerde OPETKart’la tek seferde yapılacak 100 TL ve üzerine yakıt alımlarında harcanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen OPET Kart, Opet Worldcard ve diğer Parolu kart sahiplerinin, 33 ildeki 67 YKM mağazasından yaptıkları alışveriş karşılığında alacakları şifreyi, 15 Ekim 2012 tarihine kadar YKM boşluk şifre boşluk kart numarasıyla birlikte 0532 444 67 38’e kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor.

OPET istasyonlarında kullanılabilecek 10 TL’lik Paropuanlar 31 Aralık 2012 tarihine kadar, 15 TL’lik YKM Puanlar ise 31 Ekim 2012 tarihine kadar geçerli olacak.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.