Michelin, tarım lastiklerinde de iddialı

Michelin, tarım lastiklerinde de iddialı

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Michelin, tarımda ürün verimini artırmak için özel olarak ürettiği Michelin Ultraflex teknolojisini Adana’da Türk çiftçilerle buluşturdu.

Lastik devi Michelin, Ultraflex ve radyal teknolojisini tanıtmak için Adana’da düzenlediği etkinlikle çiftçilerle buluştu. Etkinliğe katılan 70 davetlinin içerisinde Adana’nın değerli çiftçilerinin yanı sıra, Traktör ve Makina sektöründeki firma temsilcileri, bayileri ile lastik bayileri yer aldı. Michelin’in sergilediği en son teknolojisi Ultraflex, Adana’lı çiftçilere tanıtıldı. Gerçekleştirilen test sonuçlarına göre Michelin Grubu Tarım Lastikleri, rakiplerine göre  yüzde 17 yakıt tasarrufu sağladığı gibi toprak sıkışmasını da 5 cm azaltarak tarım lastiklerinde de en üst seviyede olduğunu kanıtladı.

Michelin’in etkinlikten sonra organize ettiği iftar yemeğinde bir araya gelen katılımcılar  etkinliğin sonuçları hakkında fikir alışverişinde bulunurken bu tür test çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu vurguladılar. Michelin’in Adana’da ilk ayağını gerçekleştirdiği bu etkinliğin devamının farklı şehirlerde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ultraflex teknolojisi

Michelin Ultraflex teknolojisi, ürün verimini arttırmak için tarım lastiklerinin düşük hava basıncında çalışmalarını sağlıyor. Bu teknoloji, tarım makinelerindeki gelişmelere uyum sağlarken toprağı sıkıştırmadan koruyor. Gerçekleştirilen bir araştırma yıllık verim artışının yüzde 4 olduğunu gösterirken, aynı araştırmaya göre, Michelin Ultraflex teknolojisi lastikleriyle toprak sıkışması azaltılarak ürün verimi yüzde 24’ü geçebiliyor.

Michelin, Ultraflex teknolojisini traktörler için XeoBib, AxioBib ve YieldBib modellerinde çiftçilerin kullanımına sunarken, biçerdöverler için CerexBib, ilaçlama ve sıvı gübreleme ekipmanları için SprayBib ve römorklar için ise CargoXBib modellerini çiftçilerin hizmetine sunuyor. Michelin IF ve VF serilerinde de kullanılan teknoloji, tarım sektörü için çığır açan yapısıyla çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik büyük avantajlar sağlayarak fark yaratıyor.

michelin-tarim-(2).jpgmichelin-tarim-(3).jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.