Michelin Alpin 5 kampanyasıyla kazandırıyor

Michelin Alpin 5 kampanyasıyla kazandırıyor

Güvenli sürüş, düşük yakıt tüketimi ve üstün yol tutuşu özellikleri ile sürücülere en cazip teklifleri sunan Michelin, kış lastiği serisi Alpin...

Güvenli sürüş, düşük yakıt tüketimi ve üstün yol tutuşu özellikleri ile sürücülere en cazip teklifleri sunan Michelin, kış lastiği serisi Alpin ile avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düzenlediği kampanyalarla daima sürücülerin yanında yer alan Michelin, 1 Kasım – 15 Aralık 2014 tarihleri arasında 4 adet Michelin Alpin marka kış lastiği alan sürücülere 1 adet mont hediye ediyor.

Her koşulda yol güvenliği, enerji tasarrufu ve yüksek performans arayan sürücülerin ilk tercihi olan Michelin, kış lastiği kampanyası ile müşterilerine mont hediye ediyor. Total Performance Stratejisi ile tek bir lastikle bütün performans alanlarında en iyisini sunan Michelin, 1 Kasım – 15 Aralık 2014 tarihleri arasında Michelin yetkili bayilerinden ve Euromaster servis noktalarından 4 adet Alpin serisi kış lastiği alan müşterilerine mont hediye ediyor.

Ekim ayından Nisan ayına kadar bütün yol ve mevsim koşullarında tek bir lastikle en yüksek performansı sunan Michelin, World’e özel 9 taksit imkanı da sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.