Metal fuarında yüzler gülüyor

Metal fuarında yüzler gülüyor

5-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenen, WIN Eurasia Metal Working Fuarı, ilk gününden beri katılımcı ve ziyaretçilerden tam not alıyor. Katılımcı...

5-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenen, WIN Eurasia Metal Working Fuarı, ilk gününden beri katılımcı ve ziyaretçilerden tam not alıyor.

Katılımcı firmalar fuarda kazançlı satış anlaşmaları ve ticari ortaklıklar gerçekleştiriyor. Ticari anlaşmaların yanı sıra, imalat endüstrisinin en köklü fuarı olarak kabul edilen WIN Eurasia Metal Working ile eş zamanlı düzenlenen Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi de fuarın en çok ilgi gören organizasyonları arasında… Zirve, sektöre dair güncel gelişmeleri takip etmek, makine imalat sektörü liderlerini yakından tanımak isteyenlerin buluşma merkezi niteliğinde… Etkinlikler çerçevesinde Soma'da yaşanan maden kazası sonrası tekrar gündeme gelen iş güvenliği konusunun 7 Haziran'da ele alınacağı 'İş Güvenliği ve Soma' Paneli, imalat endüstrisindeki iş kazaları ve çözüm önerilerine de değinecek.

WIN Eurasia Metal Working Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi tüm dinleyicilere; içerdiği konferanslar, seminerler, forumlar, paneller, atölye çalışmaları ve firma sunumları ile bilgi alışverişi için eğitici bir platform sunuyor. Kapsadığı sektörler arasında sinerji yaratan en önemli fuar organizasyonu olan zirvelerde; metal işleme (Metal Working), kaynak (Welding), yüzey işleme (Surface Treatment) olmak üzere, fuara dahil olan birbiri ile ilişkili 3 sektörün uluslararası uzmanları bir araya geliyor.

Zirvede İran'nın Petrol ve Doğalgaz Alanındaki Yatırım Olanakları Ele Alındı…

Sektörün sorun ve fırsatlarını çok sayıda uluslararası konferans, panel, kurumsal etkinlik ve çözüm gösterisiyle ele alan 'Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi' bilgi paylaşımı ve aktarımında önemli rol oynuyor. Gerçekleştirilen tüm etkinlikler iş ortakları arayan firmalar, ticari işbirliklerine imza atmak isteyenler için de etkili bir platform sunuyor. Aktivite içerisinde 6 Haziran tarihinde yapılan İran, Petrol ve Doğalgaz Alanında Yatırım Olanakları Semineri, petrol ve doğalgaz bakımından zengin rezerve sahip İran'daki, yatırım ve ticaret olanakları hakkında dinleyicilere değerli bilgiler vererek, geniş ufuklar açtı.

WIN Metal Working Fuarı'nda "İş Güvenliği ve Soma Paneli"

Geçtiğimiz günlerde 301 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet veren maden faciası ile tekrar gündeme gelen iş güvenliği konusuna da değinen WIN Metal İşleme Fuarı, Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi Programı'nda "İş Güvenliği ve Soma" konusunu da ele alıyor. Elektrik Mühendisleri, Makine Mühendisleri ve Maden Mühendisleri Odası ortaklığında düzenlenen etkinlik 7 Haziran 14:00 – 16:00 tarihinde gerçekleşecek. Maden ve elektrik mühendislerinin katılımıyla gerçekleşecek, panel iş güvenliğini önemseyen ve çalışanına değer veren tüm firmaları da yakından ilgilendiriyor.

MADENMETAL

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.