Mercedes-Benz Türk 2012'nin en iyi teknisyenlerini seçti

Mercedes-Benz Türk 2012'nin en iyi teknisyenlerini seçti

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Şirket, bu kapsamda...

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Şirket, bu kapsamda başlattığı ve bu yıl da yine tüm ürün gruplarında uyguladığı “Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları” ile yetkili servislerinde görev alan teknisyenlerin bilgi ve beceri seviyelerini ölçmeyi ve gelişimlerini teşvik etmeyi amaçlıyor. Araç ve hizmetlerinde sunduğu kalitede üstünlüğü, mühendislikte uzmanlığı, ürün ve hizmet çeşitlerinin devamlılığını sunan şirket, “Teknisyen Olimpiyatları” uygulamasıyla müşterilerinin memnuniyetini daha da üst seviyelere taşımayı ve markaya olan bağlılık zincirini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetleri Eğitim Bölümü tarafından başlatılan ve 2003 yılından beri “Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları” adı altında gerçekleştirilen organizasyonun sonunda Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Bugün yapılan törende, dereceye giren başarılı teknisyenlerin ödülleri Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen tarafından takdim edildi. Geçen yıl “En İyi Kamyon Teknisyeni” ödülünü alan Birollar Otomotiv servis elemanı Gürkan Gürses, ülkemizi temsil ettiği uluslararası yarışmada birincilik ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sene ise “En İyi Otomobil Teknisyenleri” seçilen servis elemanları uluslararası yarışmaya katılacak.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.