Mecidiyeköy-Mahmutbey metro ihalesi sonuçlandı

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro ihalesi sonuçlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nda kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleye, tekli ve konsorsiyum olarak toplam 14 şirket ve grup katıldı....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nda kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleye, tekli ve konsorsiyum olarak toplam 14 şirket ve grup katıldı.

İhalede en düşük teklifi 849 milyon 440 bin lira ile Gülermak Ağır Sanayi İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat'ın oluşturduğu konsorsiyum verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem İhale Komisyon Başkanı Dursun Balcıoğlu'nun başkanlığındaki ihalede Gülermak Ağır Sanayi İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat'ın oluşturduğu konsorsiyumun ardından en düşük ikinci teklifi 859 milyon 821 bin 395 lira 12 kuruşla Limak İnşaat ve Moskovskiy Metrostory Açık AŞ Merkezi Rusya Türkiye İstanbul Şubesi'nin oluşturduğu iş ortaklığı verdi.

İhalede en düşük üçüncü fiyatı ise 879 milyon 314 bin 218 lira Kyıvmetrobud Pjsc, Yda İnşaat Sanayi Ticaret AŞ ve Nas İnşaat Sanayi Ticaret AŞ'nin oluşturduğu konsorsiyum verdi. İhaleye, Salini Consttruttori S.P.a, Özgün İnşaat ve İmpregilo S.P.a konsorsiyumu, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat konsorisyumu, Mapa İnşaat, China Railway No:2 Engineering Group'un oluşturduğu konsorsiyum, Nurol İnşaat ve Sacyr Construccion, Limak İnşaat ve Moskovskiy Metrostory Açık AŞ Merkezi Rusya Türkiye İstanbul Şubesi ortaklığı, Özaras Grup İnşaat, İntekar Yapı, Çelikler Taahüt İnşaat, Biskon Yapı AŞ'nin oluşturduğu konsorsiyum, Yüksel İnşaat AŞ, Grandi La Vori Fincosit S.P.a ve Vianini Lavori konsorsiyumu, Açılım İnşaat, China Communications Construction konsorsiyumu, Şenbay Madencilik Turizm ve Özgün İnşaat konsorsiyumu ve Kyıvmetrobud Pjsc, Yda İnşaat Sanayi Ticaret AŞ ve Nas İnşaat katıldı. İhaleye Doğuş İnşaat ve Ticaret AŞ, Yapı Merkezi İnşaat Sanayi, Alsim Alarko Sanayi ve Cengiz İnşaat Sanayi, bir konsorsiyuma dahil olmadan katıldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.