Mars Logistics’ten yeni Intermodal Hat!

Mars Logistics’ten yeni Intermodal Hat!

Mars Logistics çevreci ve sürdürülebilir lojistik modeli intermodal taşımacılık sistemi ile Türkiye-Duisburg hattında Intermodal seferleri düzenlemeye başladı.

Lojistik sektöründe sayısız farklılıklar yaratan, sürekli büyüyerek daima hizmet kalitesini arttırmayı hedefleyen Mars Logistics, “Optimum süre, maksimum çevrecilik” sloganı ile başlattığı intermodal taşımacılık modeline mevcut hatlarına ilave olarak Duisburg hattını da ekledi. Geniş müşteri portföyüne güçlü ve etkin çözümler sunan Mars Logistics, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine daha iyi yanıt verebilmek amacıyla Türkiye-Duisburg arasında geniş hacimli 45 HC konteynerler ile Intermodal taşımacılık hizmetini hayata geçirdi.

Tüm organizasyonu Mars Logistics tarafından yönetilen Türkiye-Duisburg Intermodal taşımacılık sisteminde Türkiye’deki çeşitli noktalardan alınan malların yüklendiği konteynerler, Halkalı-Duisburg arasında tren seferleri ile taşınıyor. Konteynerler, Halkalı Terminaline ulaştıktan sonra gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından trenle yola devam ediyor ve Kapıkule gümrüğünü geçtikten sonra, sırasıyla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya rotasını izleyerek Almanya Duisburg’a ulaşıyor. Bu noktadan şasilere alınan konteynerler çeşitli varış noktalarına teslim ediliyor.

96 saat transit süre ile 5 Mayıs tarihinde bölgeye ilk seferini yapan Mars Logistics’in yeni İstanbul-Duisburg Intermodal hizmeti, başta otomotiv olmak üzere farklı sektörler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

 LOJİİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.