Marmaray seferleri durduruldu

Marmaray seferleri durduruldu

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor. Marmaray...

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor.

Marmaray seferleri durduruldu

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor.

SABAH VATANDAŞLAR YÜRÜDÜ

Görkemli açılışın ardından bugün seferlerine başlayan Marmaray’da sabah saatlerinde arıza yaşandı. Elektrik arızası nedeniyle seferler iptal edilince, vatandaşlar trenden inerek yürüdü. Boğaz’ın 62 metre altından geçen tünelle Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan Marmaray’ın açılışı, dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşmişti. Bu sabah saat 06.00 itibariyle ilk seferlerine başlayan Marmaray’da saat 08.00 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik kesintisi nedeniyle seferler bir süreliğine iptal edildi. Anonsların ardından trenden inen yolcular, yürüyerek istasyondan çıktı. Kısa süreli kesintinin ardından arıza giderilerek, seferler normale döndü.

BAKAN: ARIZI MARIZA YOK KARDEŞİM

Sabah saatlerinde yaşanan ve gündeme damgasını vuran Marmaray seferindeki aksaklıkla ilgili Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sert konuştu: "Arıza marıza yok kardeşim, 10 dakika elektrik kesintisi var. Bunun Marmaray’la ne alakası var? Elektrik kesintisin bizimle bir ilgisi yok. Trafoda bir arıza olmuş, şehir elektriğinde 10 dakikalık bir arıza var. Marmaray da bu arada duruyor.”

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.