Lectra, otomotiv sektörüne yönelik çözümlerini tanıttı

Lectra, otomotiv sektörüne yönelik çözümlerini tanıttı

Kumaş ve deri gibi yumuşak malzemeler kullanan sektörlere yönelik entegre teknoloji çözümleri geliştiren Lectra, otomotiv sektörüne yönelik çözümlerini Bursa’da “Lectra Teknoloji Günü” kapsamında sektör temsilcileri ile paylaştı.

Yumuşak malzemeler; kumaş, deri, teknolojik tekstiller ve kompozit malzemeler kullanılan sektörlere özel entegre teknoloji çözümü üretiminde dünya lideri olan Lectra, otomotiv sektörüne yönelik çözümlerini tanıttı.

Lectra Global Otomotiv Satış Direktörü Javier Garcia ve Lectra Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi Direktörü Burak Süsoy ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte 1992-2015 Dönem OSD Genel Sekreteri Prof. Dr. Ercan Tezer ve önemli otomotiv firmalarının katılımı ile panel düzenlenirken Lectra’nın sektöre yönelik çözümleri de tanıtıldı.

Lectra’nın otomotiv sektörüne yönelik çözümleri ve etkinlik ile ilgili bilgi veren Lectra Global Otomotiv Satış Direktörü Javier Garcia, “Günümüzde otomobil üreticileri rekabet gücünü koruyabilmek amacıyla, ürünlerini en mükemmel hale getirmek için sürekli yeni yollar arıyorlar. Daha düşük maliyetler, daha verimli iş modelleri ve yüksek kalitenin beklendiği sektörde Lectra olarak, uzun yıllardır en büyük oyuncular ve onların tedarikçileri ile çalışıyoruz” dedi.

Garcia’nın sözlerine Türkiye ve Ortadoğu Direktörü Burak Süsoy’da, “Lectra olarak, DesignConcept Auto’dan en gelişmiş pastal oluşturma çözümü DiaminoTechTex’e kadar tüm gereksinimler için en uygun çözümleri sunuyoruz. Tasarımdan 3 Boyutlu (3B) sanal prototip oluşturma yöntemleri sayesinde, otomobillerin iç alanlarının geliştirilmesini sağlıyoruz, araç koltukları, araç iç dekorasyonu ve hava yastıklarına özel yüksek teknolojik ürünler ile müşterilerimizin talep ettiği kaliteyi korurken aynı zamanda verimlilik, esneklik ve güvenlik anlamında en ideal çözümleri sunuyoruz. Bugün burada otomotiv sektörünün en önemli oyuncuları ve müşterilerimiz ile keyifli bir ortamda bu çözümleri konuştuk. Herkese katılımı için teşekkür ederim” şeklinde son verdi.

OTOMOBİL SEKTÖRÜNDE LECTRA FARKI
Lectra’nın tüm kesim ürünleri, başarısı kanıtlanmış çok çeşitli teknolojiler kullanıyor ve imalatçılara, pazar üretim gereksinimlerini karşılayabilecek çözümler sağlıyor. Deri kesimi için VersalisAuto ya da özellikle hava yastıkları kesimi yapmak için tasarlanan FocusAirbag veya çok katlı kesimlere uygun yeni nesil VectorAuto gibi kesim sistemleri serisiyle Lectra, otomotiv endüstrisinin güçlüklerle başa çıkabilmesine yardımcı oluyor.

Lectra çözümleri, otomobillerin iç mekanlarının ve kumaş gibi yumuşak bileşenlerinin tasarım, sanayileşme ve imalatının en mükemmel hale getirilmesini sağlayacak güçlü çözümler ve katma değerli hizmetler içeriyor. 3 boyutlu koltuk tasarımı, 2 boyutlu geliştirme ve güçlü kesim sistemlerinin özgün bileşimi, sektörde eşi olmayan tümleşik bir çözüm sağlıyor.

Lectra, pastal oluşturma işlemini mükemmelleştirmesi ve hassasiyeti yükseltmesinin yanı sıra, üretkenliği yüzde 40’a kadar artıran ve kayda değer malzeme tasarrufu sağlayan lazerli kesim sistemlerinin de katkısı ile hava yastığı pazarında lider bir konuma sahip.  Lectra’nın teknolojik uzmanlığı ve müşterilerinin işlerine ilişkin engin bilgisi, onlarca yıldır paylaşılan deneyime dayanıyor. Lectra, otomotiv sektöründeki şirketlere daha fazla yaratıcılık ve üretkenlik yolunda yeni fırsatlar sağlayan özel çözümler geliştiriyor.

Yazılım, donanım ve servis olmak üzere üç alanda hizmet veren Lectra, tekstil başta olmak üzere otomotiv, havacılık ve denizcilik alanında kullanılan yazılımlar geliştiriyor. 2015 cirosu 264 milyon dolar olan Lectra, 1500 çalışan ile 100 ülkede 17 bin müşteriye hizmet veriyor. Her yıl gelirinin yüzde 9’unu ayıran Lectra,son on yıl içinde toplam 185 milyon euroluk Ar&Ge yatırımı yapmıştır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.