Kıyı ve Deniz temizliği günü kutlanıyor

Kıyı ve Deniz temizliği günü kutlanıyor

 Deniz ve kıyıların kirlenmesini önlemek, mevcut kirliliğin temizlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimlerle denizleri yaşatma çabasında...

 

Deniz ve kıyıların kirlenmesini önlemek, mevcut kirliliğin temizlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimlerle denizleri yaşatma çabasında olan DenizTemiz TURMEPA, kamu yararına olan faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, her yıl ‘ICC-International Coastal Cleanup’ (Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü) gerçekleştiriliyor.

“Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü”, DenizTemiz Derneği/TURMEPA İzmir Şubesi, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ve Seferihisar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonla kutlanacak. Etkinliğe; Bilim İlaç İzmir Toplum Gönüllüleri tarafından da destek verilecek.

Deniz ve çevre temizliğinin öneminin vurgulandığı etkinlik kapsamında, gönüllüler ve ilköğretim okulu öğrencilerinin katılımı ile deniz temizliği gerçekleştirilecek, dalgıçlar tarafından deniz dibi temizliği yapılacak. Kıyı temizliğinin ardından ise Güzelbahçe Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından müzik gösterisi sunulacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.