Kış test sürüşünde en iyi ikinci lastik

Kış test sürüşünde en iyi ikinci lastik

Yokohama tarafından üretilen W.drive V905 serisi lastikleri ADAC (Almanya Otomobil Kulübü) tarafından kış koşullarında test edildi. W.drive V905 modeli lastik performansı, dayanıklılığı ve konforuyla ADAC test ekibinden tam not aldı.

Yokohama’nın performans otomobilleri ile SUV’lar için geliştirdiği kış lastiği W.drive V905, ADAC (Almanya Otomobil Kulübü)’nün zorlu kategorilerden oluşan testinden başarıyla geçerek en iyi ikinci lastik seçildi. W.drive V905 serisi ADAC ekibi tarafından; “Yol tutuş fren ve ıslak zemin ile karda en iyi dereceyi alan dengeli bir lastik” olarak tanımlandı.

Dünya’nın köklü lastik markası Yokohama tarafından üretilen W.drive V905 serisi lastikleri ADAC (Almanya Otomobil Kulübü) tarafından kış koşullarında test edildi. W.drive V905 modeli lastik performansı, dayanıklılığı ve konforuyla ADAC test ekibinden tam not aldı.

205/55 R16 H W.drive V905 lastiği; Kuru Zemin Performansı, Yol Tutuşu, Güvenlik, Frenleme; Islak Zemin, Kar ve Buz Performansı, Gürültü, Aşınma ve Yakıt Tüketimi kategorilerinde rakip lastiklere karşı test edildi ve büyük bir başarı elde etti. Kış koşullarında gerçekleşen kapsamlı testte; “kuru zeminde, yol tutuşu, frenleme açısından en iyi puanı alan, ıslak zeminde ve karda ise başarılı bir performasa sahip olan çok dengeli bir lastik” olarak tanımlandı. Yokohama’nın aralarında bulunduğu toplam 19 kış lastiği arasında ilk 2’de yer alan W.drive V905 yüksek performans otomobilleri ile SUV’lar için geliştirilmiş özel bir seri.

Karda mükemmel yol tutuşu sağlıyor

yokohama.jpgYokohama’nın üstün teknolojisi ile üretilen W.drive V905 lastikleri; iyileştirilmiş kar ve su boşaltımı, mükemmel yol tutuşu sağlarken düşük sürüş direnciyle yakıt verimliliği sağlayan özel bir kış lastiği olarak dikkat çekiyor.

Yüksek performans otomobillerinin ve SUV’ların gözde kış lastiği W.drive V905’de; iyileştirilmiş mikro silika ve Yokohama’nın ödüllü ve çevreci “Portakal Yağı” teknolojisi birlikte kullanılıyor.

YOKOHAMA

1917 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde kurulan YOKOHAMA Rubber Co. 20 bini aşkın çalışanı ile yüksek kalitedeki ürünlerini 100’ü aşkın ülkede satışa sunuyor. YOKOHAMA; binek otomobiller, kamyonet, kamyon ve otobüslerin yanı sıra madencilik, inşaat ekipmanları ve endüstriyel araçlar gibi farklı grupları kapsayan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yokohoma Lastik Şirketi, dünya çapında sekiz ülkede 13 lastik tesisinde 20.000 kişiye iş imkânı sağlıyor.

YOKOHAMA lastikleri Türkiye’de 1983 yılından bu yana Bayraktar Grubu tarafından ithal edilip bayileri vasıtasıyla Türkiye pazarına sunuluyor. Yüksek kalite ve polimer teknolojisindeki zengin deneyimleriyle dünya çapında tercih edilen lastik markası olan YOKOHAMA, FIA World Touring Car Championship (WTCC), Japanese GT and ALMS (American Le Mans Series) başta olmak üzere dünyaca ünlü yarışlara ve motor sporlarına verdiği resmi destek ile tanınıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.