Kâmil Koç çağrı merkezi beş yaşında

Kâmil Koç çağrı merkezi beş yaşında

Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin kendi bünyesinde bulunan çağrı merkezi 5. yılını doldurdu....

Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin kendi bünyesinde bulunan çağrı merkezi 5. yılını doldurdu. 2012 yılında 12 milyon 550bin 439 yolcu taşıyarak önemli bir başarıya imza atan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. kendi bünyesinde bulundurdu çağrı merkezinin 5. yılını kutladı. Kâmil Koç çağrı merkezi, 2012 yılında günde ortalama 8238 çağrıya yanıt verdi. Geçtiğimiz yıl karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe bir ilke imza atarak canlı destek uygulamasını da devreye alan çağrı merkezi, 344 ben 553 kişiye bu yolla hizmet verdi.  2012 yılında 93 bin dış arama da yapan merkez, gerçekleştirdiği anketlerle de firma hakkındaki memnuniyetlerin canlı olarak ölçülmesini sağladı. Otobüs bileti satışında da önemli bir yere sahip olan Kâmil Koç çağrı merkezi, 2013 yılında bilet satışında yüzde 25 artış öngörürken, canlı destekle birlikte de 4 milyon 250 bin yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.

Çağrı Merkezi’nin 5. yılına ilişkin değerlendirmede bulunan Kâmil Koç İş Geliştirme ve Destek Hizmetlerden Sorumlu Grup Müdürü Çağatay Kepek: “Kâmil Koç olarak bugüne kadar hep kaliteli hizmet anlayışıyla hareket ettik. Bu ilkemizi çağrı merkezimizin de öncelikli ilkesi haline getirdik. Bu ilke doğrultusunda, 2012 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sitemi için başvuruda bulunduk ve artık ISO 9001 belgesine sahip bir çağrı merkezimiz var.  2012 yılında bizi arayan kişileri telefon numaralarını tanıyıp isimleri ile açmaya başladık. Çağrı merkezimiz ile 5 yıl içinde 350 kişiye istihdam sağladık ve 11 milyon 750 bin adet müşteri kontağı kurduk. 2013 yılında da büyümemize devam edecek ve müşterilerimize en kaliteli ve hızlı hizmeti vermek için çalışacağız. Bunun için, sektörde ciddi bir yatırım olacak yeni santral yatırımı bütçeledik. 2013 yılında ana hedefimiz 30 kişilik yeni çağrı merkezi personeli istihdam etmek ve toplamda 4 milyon 250 bin çağrıyı karşılamak.” dedi. Telemarketin alanında da hizmet veren Kamil Koç çağrı merkezi 2012 yılında bu alanda önemli başarılara imza atmaya başladı.  2012 yılında Digitürk – Ergo – Yapı Kredi Sigorta ve Medline gibi markaların hizmet ve ürünlerinin satışı gerçekleştiren Kâmil Koç Çağrı Merkezi 2013 yılına yeni markaların da katılımıyla bu alandaki hizmetlerini genişletmeye başlayacak.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.