Honeywell’in Dolphin 75e’si birçok işi tek başına yapıyor

Honeywell’in Dolphin 75e’si birçok işi tek başına yapıyor

Honeywell akıllı, becerikli, dayanıklı, kullanıcı dostu ve kolay taşınabilen yeni mobil bilgisayarı Dolphin 75e’yi pazara sundu.

Cebe girebilen boyutu ve kullanımı kolay arayüzleri ile Dolphin 75e stok ve varlık yönetimi, raf stoku oluşturma, kayıt ve rezervasyon, kalite ve denetim, toplama ve ses yönlendirmeli iş akışları gibi birçok işi tek başına yapabiliyor. En son pil teknolojisi ile üretilen Dolphin 75e, en az bir vardiya boyunca şarj etmeden çalışmaya devam ediyor. Cihaz hem Windows hem de Android işletim sistemi üzerinde çalışabiliyor.

Honeywell akıllı, becerikli, dayanıklı, kullanıcı dostu ve kolay taşınabilen yeni mobil bilgisayarı Dolphin 75e’yi pazara sundu. Cebe girebilen küçük tasarımı, kullanımı kolay arayüzleri ile Dolphin 75e, işletmelere Windows veya Android işletim sistemi arasında tercih yapabilme esnekliğini tanıyor. 40 yılı aşkın Honeywell deneyimi ile tasarlanan ürün, Windows Embedded 8.1 Handheld ve Android 4.4 KitKat platformları üzerinde koşabiliyor. Dolphin 75e mobil bilgisayar, iş süreçlerindeki performansı iyileştirmek ve şirketlerin verimliliklerini artırmak üzere tasarlandı.

Honeywell’in becerikli yeni mobil bilgisayarı Dolphin 75e işletmelere, artan ihtiyaçlarına bağlı olarak ileride, işletim sistemlerini Windows Embedded 10 Handheld veya Android 5.0 Lollipop’a sorunsuzca yükseltebilmelerine imkan tanıyor. Honeywell, bu yılın ortasında aynı işletim sistemlerini destekleyen diğer ürünleri de pazara sunmayı planlıyor.

Müşterilerine küresel dünyanın değişen iş ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve daha etkin çalışabilmeleri için onlara dünya sınıfı çözümleri sunduklarını belirten Honeywell Scanning & Mobility Genel Müdürü Taylor Smith, “Honeywell müşterilerinin kendilerine has koşullarını, zorluklarını anlıyor, iş süreçlerindeki performanslarını artırabilecek fırsatların neler olduğunu biliyoruz. Hem Windows hem de Android üzerinde çalışan bir ürünü pazara sunmamızın ardında da bu gerçek yatıyor” dedi.

UYGULAMA GELİŞTİRMEK İSTEYEN YAZILIMCILARA ERKEN ERİŞİM İMKANI
Honeywell ayrıca, Bağımsız Yazılım Tedarikçilerinin geleceğin mobil platformları üzerinde çalışacak yazılımları geliştirebilmeleri ve kendi ihtiyaçlarına uygun geliştirdikleri bu uygulamaları test edebilmeleri için erken erişime izin veren bir yazılım geliştirme programını sunmaya hazırlanıyor. Bu program, isteyen yazılım geliştiricilerin ürünün kurumsal müşterilere sunulmasından önce uygulama geliştirmelerine olanak verecek.

ON PARMAĞINDA ON MARİFET
Endüstri lideri mobil bilgisayar Dolphin 75e çalışanların, stok ve varlık yönetimi, raf stoku oluşturma, kayıt ve rezervasyon, kalite ve denetim, toplama ve ses yönlendirmeli iş akışları gibi birçok işi aynı anda, üstelik tek bir cihaz ile yapılabilmelerine imkan veriyor.

ŞARJ ETMEDEN EN AZ BİR VARDİYA ÇALIŞIYOR
Dolphin 75e’yi kullanmak için uzun eğitimlere gerek yok. Kısa bir alıştırma sürecinden sonra Dolphin 75e kullanıcılara, cebe girebilen küçük tasarımı, kullanımı kolay arayüzleri ile hızlı ve kolay bir uyum süreci ve üst seviyede bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor. En son pil teknolojisi ve IP67 koruma sınıfı ile güçlenen ürün, en az bir vardiya boyunca şarj etmeye gerek kalmadan çalışabiliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ
802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi kablosuz standartlara uygun üretilen Dolphin 75e çığır açan Qualcomm Snapdragon 801 ve 2.26-GHz 4 çekirdekli işlemciye, 2 GB RAM hafızaya, 16 GB flash belleğe, üniversal eldiven kullanımına izin veren kapasitif dokunmatik ekran özelliğine sahip. Çeşitli giriş çıkış modlarına sahip cihaz, çoklu komutları kolayca yapabilme özelliğini barındırıyor. Ürünlerin Haziran 2015’ten itibaren sevkiyatına başlanacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.