Google’ın Nest Hello Kapı Zili, Kargonuzu algılayabiliyor

Google’ın Nest Hello Kapı Zili, Kargonuzu algılayabiliyor

Google, bugünden itibaren Nest Hello videolu kapı zilinin bir kargo sizi beklerken uyarılar gönderebileceğini söylüyor.

Böylece kamera yoldan geçenleri her tespit ettiğinde kontrol etmeyi bırakabilirsiniz; Google, bugünden itibaren Nest Hello videolu kapı zilinin bir kargo sizi beklerken uyarılar gönderebileceğini söylüyor. Zaten insanları tespit edebilen kamera, paketler için kapınızı izleyebilme yeteneğini kazanıyor ve tespit edildiğinde otomatik olarak uyarılar gönderecek.

Abonelik ile kullanılacak

Google, paket saptama işleminin yalnızca ayda 5 Amerikan Doları’ndan başlayan ve ücretli Nest Aware üyeliği olan Amerika Birleşik Devletleri Nest Hello kullanıcıları tarafından kullanılabileceğini söylüyor. Nest Aware zaten bir beşik veya bir kapı gibi belirli bölgelerde hareket için uyarıları ayarlamanıza olanak sağlıyor; Kamerada görünen tanıdık (veya tanıdık olmayan) yüzler için bildirim almak; ve Nest’inizin video yayınının 7/24 geçmişini size verebiliyor. Paket tespiti, Google’ın fiyatına değecek Nest Aware aboneliği yapmasını umduğu başka bir özellik gibi görünüyor.

Zaten Nest Aware abonesi olduysanız, Google, Nest Hello cihazınızın bugünkü güncellemesini aldıktan sonra paket uyarılarının varsayılan olarak açılacağını söylüyor. İsterseniz bunları Nest uygulamasında da kapatabilirsiniz.

Bilmenizde fayda var

 Bir teslimat görevlisinin beklediğiniz paketle kapınıza ne zaman geleceğini söyleyebilmek video özellikli bir kapı ziline sahip olmanın avantajlarından biridir ancak birileri bir kutuyu bıraktığında kapı zillerinin çoğu sizi uyaramaz; en iyi ihtimalle, birinin geldiği ve daha fazlasını görmek için bir video klip incelemeniz gerekecek. Google, güncelleme ile bu sınırlamayı ele alarak kamerasına rakipler üzerinde bir avantaj sağlıyor.

nest-hello-kargo.png

 Amazon Key VS. Google Nest Hello

Nest Hello’nun paket uyarıları, Amazon Key gibi bir ürün kadar iddialı değil; bu, kuryelerin bir kullanıcının evinde, otomobilinde veya garajında paketleri bırakmasını sağlar - ancak Amazon Key, yalnızca Amazon'dan bir ürün satın aldıysanız çalışır. Google’ın uyarıları, nereden geldiklerine bakılmaksızın herhangi bir kargonun ne zaman geldiğini size bildirmektedir.

Cenk KAHRAMANER – PC HOCASI.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.