Goodyear EfficientGrip Performance’a tam not

Goodyear EfficientGrip Performance’a tam not

Goodyear’ın Mart 2013’te tüketicilere sunduğu EfficientGrip Performance Lastiği için Otomobil Dergileri Test Sonuçları yayınlandı. AB Lastik Etiketleme...

Goodyear’ın Mart 2013’te tüketicilere sunduğu EfficientGrip Performance Lastiği için Otomobil Dergileri Test Sonuçları yayınlandı. AB Lastik Etiketleme Uygulaması, lastiklerin 3 temel özelliği hakkında bilgi verirken, Alman Otomotiv otoriteleri tarafından yapılan bağımsız testlerde 15 farklı performans kriteri karşılaştırıldı ve Goodyear’ın yeni yaz lastiği EfficientGrip Performance tam not aldı.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear’ın piyasaya çıkardığı EfficientGrip Performance lastiği AB lastik etiketi uygulamasındaki başarılı sonuçlarına ek olarak, önde gelen Alman otomotiv dergileri ve otoriteleri tarafından yapılan testlerde de çok başarılı sonuçlar elde etti.

EfficientGrip Performance, otomobil dergileri ve otoriteleri tarafından yapılan bağımsız testlerde 15 farklı performans kriteri üzerinden. Auto Motor Sport, Auto Bild, Auto, Auto Zeitung, Gute Fahrt, Adac Motorwelt, ÖAMTC, Stiftung Warentest, ACE, Sehr Empfehlenswert dergileri ve otomotiv otoriteleri, yaptıkları testlerde genel olarak EfficientGrip Performance için “Kesinlikle önerilir” notu verdiler. Test sonuçlarında “Sportif sürüşe uygun, yüksek yol tutuşu, oldukça iyi yakıt tasarrufu performansı ve daha iyi fren performansı” sağladığı açıklandı.

Daha önceden yapılan TÜV SÜD raporu ve üstün etiket değerlerinden sonra, önde gelen otomobil dergilerinin yaptığı testler de EfficientGrip Performance’ın üstünlüğünü onayladı. Goodyear tüm lastiklerinin test sürecinde, üstün kaliteli lastikler üretmek için lastikleri 50’den fazla kriterle göre test ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.