Germaksan Makine’den 3 Prestij yatırımı

Germaksan Makine’den 3 Prestij yatırımı

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Germaksan Makine ve Sanayi Tic. Ltd. Şti kendi personelini taşımaya yönelik araç yatırımında tercihini...

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Germaksan Makine ve Sanayi Tic. Ltd. Şti kendi personelini taşımaya yönelik araç yatırımında tercihini Temsa Prestij’den yana kullandı. Şirket 2013 yılı içinde yine Prestij yatırımı yapmayı planlıyor.

3 Prestij, 10 Ocak Perşembe günü Temsa Adana Shoowrom’da düzenlenen törenle Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından Germeksan Satın Alma Direktörü Tuncay Gerdan’a teslim edildi. 1967 yılından beri demirçelik sektöründe üretim yapan Germeksan şirketi Prestij araçların kullanımından duyduğu memnuniyetle yeni yatırımlarda tercihi yine Prestij oldu. Germeksan Makine ve San. Tic Ltd. Şti Satın Alma Direktörü Tuncay Gerdan, araçları şirketin kendi personelini taşımak amacıyla satın aldıklarını belirterek, “Daha önce Prestij araçları kullandık. Yakıt tüketiminden ve konforundan çok memnun kaldık. Bu yıl için yeni araç yatırımı söz konusu olduğunda tercihimiz yine Prestij oldu. Temsa ile güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. İşbirliğimizin artarak süreceğini düşünüyoruz. Üretim kapasitemiz arttıkça yeni istihdamlar yaratmayı planlıyoruz. 2013 yılı için 5 veya 10 dolayında yeni araç yatırımı olabilir” diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.